Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BTB13 Medical Hoitovoiteet



Hinta alk.39.90 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Clarifying Oil-Free -hoitovoide, 50ml öljytön, kevyt, rasvaiselle tai acne-iholle42.00 €
Medical - Scar Cream, 30ml39.90 €
Medical -Dry Skin Cream 50ml kuivalle, atooppiselle iholle54.00 €

Käyttö: Levitä hoitovoide puhtaalle iholle aamuin ja/tai illoin ihon tarpeen mukaisen BTB13-hoitoseerumin päälle. Lisää kosteutta voidaan tuoda iholle taputtelemalla iholle yksi tai useampi kerros BTB13 Toner -kasvovettä. Erittäin kuivalle iholle saadaan lisää ravitsevuutta sekoittamalla voiteeseen 2-4 tippaa BTB13 Omega-3 Arctic Berry Oil -kasvoöljyä.

Clarifying Oil-Free hoitovoide on tarkoitettu rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle, aknen ja hormonaalisten näppyjen hoitoon sekä papulopustulaarisen ruusufinnin ja suunympärysihottuman hoitoon. Sopii myös herkälle ja ärtyneelle iholle, kutinaan. Vähentää tulehdusta.

Medical -Arpivoide on tarkoitettu haavojen ja arpien hoitoon, arpien ehkäisyyn, akne- ja raskausarpien hoitoon, laserin ja kirurgisen toimenpiteen jälkihoitoon, mikroneulauksen ja hapotuksen jälkihoitoon, kutinaan ja auringonpolttamalle iholle sekä herkälle iholle. Edistää ihon paranemista ja vähentää tulehdusta.

Medical -Dry Skin Cream on täyteläinen hoitovoide kuivalle iholle. Hoitovoide sisältää runsaasti pehmittäviä ja ravitseviä öljyjä, jotka lisäävät ihon kosteudensitomiskykyä. Hoitovoide sopii aikuiselle, kuivalle iholle ravitsemaan, pehmittämään ja suojaamaan ihoa. Lisäksi hoitovoide sopii kaikille, jotka kärsivät ihon kuivuudesta ja alentuneesta lipidisuojasta johtuvista ihoärsytyksistä. BTB13 Medical Dry Skin Cream -hoitovoide lievittää atooppisen ihon kuivuutta, kutinaa ja tulehduksellisuutta sekä pehmittää tehokkaasti atooppisia leesioita. Voide palauttaa ihon kimmoisan pehmeyden.

Suosittelemme myös

BTB13 Medical Rosacea+Acne Hoitogeeli 15ml

BTB13_Rosacea-Acne-15ml.png&width=280&height=500
Tuotekuvaus: Paikallisesti käytettävä tehotuote akne- ja ruusufinnialueille. Hajustamaton voidegeeli rauhoittaa ärtyneitä ihoalueita, tasapainottaa talintuotantoa ja vähentää punoitusta. Monipuolisesti hoitavalla tuotteella on myös antimikrobisia ja keratolyyttisiä ominaisuuksia. Tuotteen tausta: Papulat..
Hinta: 38.00 €

BTB13 Hair Growth Vitamin Shampoo 250ml

BTB13_Hairgrowth_Vitamin_Shampoo.png&width=280&height=500
Hiustesi kasvua aktivoiva, kosteuttava hoitoshampoo elvyttää hiuspohjaa ja ehkäisee hiustesi lähtöä, ylläpitää kasvua ja vahvistaa rakennetta. BTB13-yhdiste aktivoi solujesi uusiutumista ja edistää hiustesi kasvua. Hiuspohjaa aktivoiva kofeiini sekä B-, C- ja E-vitamiinit ylläpitävät tehokkaasti hiuspohjasi..
Hinta: 29.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »