Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

DrBaumann Multi Vitamin Lotion-vitamiini hoitoemulsio

Hinta alk.14.50 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
MultiVitamin Lotion 75ml49.00 €
Matkapakkaus 10 ml14.50 €

Todellinen vitamiinibuusti ihollesi. Suositellaan erityisesti jos ihosi on normaali, kuiva ja väsynyt sekä kuitenkin siihen tulee epäpuhtauksia ja mustapäitä. Tuote on keveytensä vuoksi myös miesten suosiossa. Vaikutusaineina mm. macadamiaöljyä, A-vitamiinia, B3-vitamiinia, C,E ja F-vitamiinia, betakaroteenia ja laventeliöljyä. Tasapainottaa talineritystä ja ehkäisee näppyjen ja epäpuhtauksien mudostumista ihoosi. 

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

INCI: Aqua, Butylene Glycol, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Urea, Panthenol, D-alpha-Tocopheryl Acetate, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Oenothera Biennis Oil, Sorbitol, Thymus Vulgaris Flower/Leaf Extract (and) Glycerin, D-mixed-Tocopherols, Retinyl Palmitate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Beta-Carotene, Allantoin, Tocopheryl Nicotinate, Butylene Glycol (and) Chamomilla Recutita (Matricaria) Extract, Salvia Officinalis Extract, Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine, Carbomer

Suosittelemme myös

Skin Ident Sun Solarium Vitamin-rusketusta edistävä emulsio

p_1_8_2.jpg&width=280&height=500
Ennen aurinkoa, auringossa, auringon jälkeen.......Edistää kaunista ruskettumista.
Loistava korkealaatuinen hoitovoide jota voit käyttää päivävoiteena koko kesän. Kevyesti ja luonnollisesti suojaava ( suojakerroin n. 6)  ihonhoitovoide aurinkoon. Ihonsuojavitamiinit A ja betakarotiini imeytyvät tehokkaasti..
Hinta: 39.20 €

Beau Caire Super Sensitive-hoitovoiteet 50ml

p_5_3_5.jpg&width=280&height=500
Beau Caire Sensitive -hoitovoiteet soveltuvat ympärivuorokautiseen käyttöön. Neutraalin tuoksuiset ja koostumukseltaan miellyttävän pehmeät voiteet suojaavat ihoasi tehokkaasti ympäristön aiheuttamilta rasituksilta ja silloin kun tuntuu, ettet löydä erittäin herkälle ja allergiselle iholle hoitovoidetta..
Hinta: 46.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »