Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

DrBaumann Aloe Vera Mask-geelinaamio 75 ml

Hinta alk.18.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Aloe Vera -geelinaamio 75ml61.00 €
Aloe Vera -geelinaamio matkapakkaus 10ml18.00 €

Aloe Veraa ja yrttejä sisältävä naamio lievittää ärsytystä ja rauhoittaa herkkää, rasittunutta, punoittavaa, epäpuhdasta ja akneihoa. Tasapainottaa talineritystäsi ja ehkäisee epäpuhtauksien muodostumista. Rauhoit­tavien ja kosteuttavien ominaisuuksiensa ansiosta se sopii erittäin hyvin käytettäväksi myös aurin­gonoton jälkeen.

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

INCI: Aqua, Aloe Barbadensis Gel, Butylene Glycol, Urea, Panthenol, Polysorbate 20, Allantoin, Sorbitol, Satureia Hortensis Oil(and)Ormenis Multicaulis Flower Oil(and)Cypressum Sempervirens Oil(and)Juniperus Communis Fruit Oil (and)Cananga Odorata Flower Oil(and)Santalum Album Wood Oil(and)Aniba Rosaeodora Wood Oil(and)Rosmarinus Officinalis Flower Oil(and), Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine, Carbomer, CI 75810

Suosittelemme myös

DrBaumann Essential Cream

1315-Cream_Essential_oily_and_normal_skin-30_kopio.jpg&width=280&height=500
Ihoa hoitava ja suojaava hoitovoide, joka ennaltaehkäisee ihosi ennenaikaista vanhenemista. Kosteuttaa ja säilyttää hyvin kosteuden ihossa ja on luontainen osa ihosi lipidikerrosta. Sopii erityisen hyvin reaktiiviselle iholle, kun iho on häiriintynyt ja ärsyyntynyt ja kaipaat hellää hoitoa ja suojaa..
Hinta: 63.00 € - 69.00 €

Skin Ident Ceramid Cream-hoitovoide 30 ml

p_1_3_2.jpg&width=280&height=500
Erinomainen tuote jos ihosi on karhea, rasittunut ja jopa vahingoittunut. Tämä ainutlaatuinen voide sisältää keramideja, lesitiiniä ja hyaluronihappoa, jotka vahvistavat ihosi suojatoimintoja ja ehkäisevät ihosi kuivumista. Tuote korjaa erityisen hyvin eri syistä johtuvaa karheaa ihon pintaa.
Skin Ident..
Hinta: 28.50 € - 159.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »