Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BTB13 Medical Anti Redness Cream 30ml

Hinta alk.46.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Anti Redness Couperosa Cream 30ml46.00 €
Tuotekuvaus: Koko kasvoille tarkoitettu hoitovoide ihon eri syistä johtuvan punoituksen ja couperosan hoitoon. Hajusteettoman hoitovoiteen laajatehoinen aktiiviaineyhdistelmä lievittää ihon punoitusta ja vahvistaa ihon rakennetta sekä suojaa ihoa ärsykkeiltä ja rauhoittaa ihoa.

Tuotteen tausta: Ihon eri syistä johtuva punoitus on kiusallinen ja itsetuntoa verottava vaiva. Siksi on tärkeää, että BTB13-kosmetologi voi tarjota asiakkaalleen punoitusta lievittävän, luotettavan kotihoitotuotteen.

Käyttötapa: Levitä iholle ensin ihotyypin mukainen BTB13 Seerumi ja sen päälle Medical Anti-Redness Cream normaalin hoitovoiteen tavoin. Käytä aamuin illoin. Sopii myös ihon rauhoittamiseen kemiallisten kuorintojen ja mikroneulausten jälkeen. Helposti imeytyvä pehmeä voide sopii hyvin myös meikin alle.

Suosittelemme myös

BTB13 Probiotic Balm 15ml

BTB13_Probiotic_Balm.jpg&width=280&height=500
Probiotic Balmin probiootit parantavat ihon puolustuskykyä nostamalla hyvien mikrobien määrää iholla. Sisältää ihoa hoitavia ja suojaavia jojoba-, mustaherukka- tyrni- ja viinirypäleen siemenöljyä. Monikäyttöinen Probioottibalmi tuo apua herkälle ja kutiavalle iholle. Vedetön voide sopii ulkoiluvoiteeksi..
Hinta: 28.00 €

Skin Ident Sun Solarium Vitamin-rusketusta edistävä voide

p_1_8_2.jpg&width=280&height=500
Suojakerroin 6. Korkealaatuinen, kevyesti ja luonnollisesti suojaava ihonhoitovoide aurinkoon ja vaikka "kosteusvoiteeksi" ihollesi koko kesäksi. Ihonsuojavitamiinit A ja betakarotiini imeytyvät tehokkaasti ihon eri kerroksiin erittäin aktiivisten monikerrosliposomien kuljettamina. Emulsio toimii myös..
Hinta: 39.20 € - 79.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »