Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

CurlyWave-ladattava kiharrinHinta alk.89.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
CurlyWave -kiharrin (anrtisiitti harmaa)89.00 €

TOIMITUS 0€

Upea, uudenlainen kiharrin tekee hiustesi muotoilusta helppoa ja nopeaa, se hoitaa lähes kaiken työn puolestasi. Keraaminen pinnoite ehkäisee pörröisyyttä, ei revi sekä tekee upean kiillon ja silottaa kiharat kauniiksi. Voit vaihtaa hiusten kiharrussuuntaa, joka helpottaa käsittelyä huomattavasti. Yksi kihara on valmis vain 30 sekunnissa! Voit nyt kihartaa hiuksesi useammin, koska se on niin kätevää!

Ei tarvitse pelätä myöskään hiusten jumittumista kihartimeen, koska ne pyörivät sisällä täysin vapaasti. Laite tunnistaa jos olet laittanut liian paksun hiusosion sisälle ja se pysähtyy automaattisesti. Saat hiukset ulos helposti ja voit aloittaa alusta. 

Tyylikkään kaunis langaton kiharrin on saatavana valkoisena, ruusukultaisena & antrasiittina. Mukana pakkauksessa on käyttöohjeet, säilytyspussi sekä hiusklipsit ja kampa helpottamaan työskentelyä.

Miten se toimii?

Ennen ensimmäistä käyttökertaa laite ladataan täyteen mukana tulevalla usb- johdolla.

  1. Käynnistä laite ON/OFF nappulasta kunnes ledivalo palaa.
  2. Aseta lämpötila, aika ja kiharrussuunta (vasen tai oikea) samasta napista. Kiharrin on käyttövalmis noin 30 sekunnin kuluttua.
  3. Ota ohuehko hiusosio, tarvittaessa kampaa se erilleen muista hiuksista jotta lopputulos on mahdollisimman siisti.
  4. Aseta hiusosio haluamaltasi korkeudelta kihartimeen niin, että latva jää kokonaan ulkopuolelle. Älä aloita ihan hiusten tyvestä, paras korkeus on noin korvien korkeudelta tai hieman yläpuolelta.
  5. Paina isoa ovaalia nappulaa yhtäjaksoisesti, niin kiharrus alkaa ja hiukset sujahtavat laitteen sisään pyörimään.
  6. Kun kuulet yhden piippauksen ja pyöriminen loppuu, vapauta nappula ja pidä hiukset edelleen laitteessa kunnes kuulet kaksi piippausta.
  7. Nyt voit vapauttaa hiuksesi laitteen sisältä vetämällä kiharrinta alaspäin. Nyt sinulla on kaunis kihara.
  8. Kihartaminen on todella helppoa ja nopeaa, eikä vaadi paljon näpertämistä. Jatka muihin osioihin kunnes olet tyytyväinen lopputulokseen.
  9. Kiinnitä kampaus hiuslakalla.

Suosittelemme myös

DrBaumann After Shave Lotion-parranajon jälkeen 75ml

1754_AFTER-SHAVE-LOTION-for-men_75ml.jpg&width=280&height=500
Aftershave Lotion sisältää valikoidut öljyt ja kosteutta pakattuna liposomeihin, jolloin hoitoaineet pääsevät syvemmälle ihoon. Tuote pehmentää, rauhoittaa ja uudistaa parranajosta stressaantunutta ihoa. Sopii myös erittäin herkälle iholle. ( Voi käyttää kasvoilla, vaikka ei partaa ajaisikaan! )..
Hinta: 49.90 €

BTB13 Hair Growth Serum + Biotin 100ml

BTB13_Hair_Growth_Serum_Biotin.jpg&width=280&height=500
Hiustesi kasvua aktivoiva hoitoseerumi sisältää runsaasti patentoitua BTB13-yhdistettä, joka vilkastuttaa hiuspohjasi ja hiustesi solu-uusiutumista. Lisäksi seerumi sisältää aktiivista kasviyhdistettä ja kofeiinia, jotka edistävät hiuspohjasi aktiivisuutta ja hiusten kasvua. B5-, B3-, B6- sekä C- ja..
Hinta: 74.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »