Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

DrBaumann Sun Lotion öljytön aurinkovoide sk. 25

Hinta alk.41.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Sun Lotion öljytön sk. 25 75 ml41.00 €
Sun Lotion öljytön sk. 25 200 ml68.00 €

Sun Lotion on kevyt ja öljytön auringonsuojatuote, joka sisältää ihoasi suojaavaa E-vitamiinia ja korkealaatuista synteettistä valonsuoja-ainetta. Ei jätä iholle vaaleaa pintaa ja suojaa ihoasi sekä vanhettavilta UVA- että polttavilta UVB-säteiltä ja UVC-säteiltä. Hyvin hellävarainen ja tehokas suoja auringon haittavaikutuksia vastaan. 

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

INCI: Aqua, Butylene Glycol, Ethylhexyl Salicylate, Isostearyl Alcohol (and) Butylene Glycol Cocoate (and) Ethylcellulose, Titanium Dioxide (and) Alumina (and) Simethicone (nano), Ethylhexyl Triazone, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, D-alpha-Tocopheryl Acetate, Dimer Dilinoleyl/Dimethylcarbonate Copolymer, Xanthan Gum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Polyphosphate

Suosittelemme myös

Skin Ident Self Tanning-itseruskettava voide 75 ml

selftanning.jpg&width=280&height=500
SkinIdent® itseruskettava sopii kaikille, jotka haluavat raikkaan rusketuksen ilman aurinkoa. Tuote sopii täydellisesti myös herkkäihoisille henkilöille, jotka eivät voi viettää aikaa auringossa, mutta haluavat silti kauniin rusketuksen. SkinIdent® itseruskettava on ihoystävällinen ja se parantaa ihosi..
Hinta: 75.00 €

Skin Ident Sun Solarium Vitamin-rusketusta edistävä emulsio

p_1_8_2.jpg&width=280&height=500
Ennen aurinkoa, auringossa, auringon jälkeen.......Edistää kaunista ruskettumista.
Loistava korkealaatuinen hoitovoide jota voit käyttää päivävoiteena koko kesän. Kevyesti ja luonnollisesti suojaava ( suojakerroin n. 6)  ihonhoitovoide aurinkoon. Ihonsuojavitamiinit A ja betakarotiini imeytyvät tehokkaasti..
Hinta: 39.20 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »