Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Skin Ident Body Lotion -vartalovoide

Hinta alk.33.90 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Skin Ident Body Lotion 200ml67.00 €
Skin Ident Body Lotion 75ml33.90 €

SkinIdent® Body Lotion -vartaloemulsio sopii kaikille ihotyypeille vauvasta vaariin. Ihon kosteuttaminen on tärkeää, koska se tukee ihon luonnollisen flooran kehittymistä, jota taas suihkussa ja kylvyssä käyminen heikentää. Lisäksi SkinIdent® ihoidenttinen Body Lotion palauttaa iholle sen luonnollisen pH-tasapainon. Tuloksena pääset nauttimaan ravitusta ja viehättävästä ihosta!

Erinomainen tuote atoopikolle. Tuote on saatavilla myös matkakoossa ja on ollut suosittu kokeilupakkaus atoopikkojen keskuudessa, ketkä ovat kaiken kokeilleet. Nyt kannattaa siirtyä perusvoiteiden aikakaudesta hoitoon jolla on oikeasti ihoa hoitavaa merkitystä. Voiteen käyttämäärä vähenee radikaalisti ja kun ihon kunto paranee ei tarvitse laittaa voidetta joka päivä. Tästä on paljon käyttökokemusta.

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

INCI: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Alcohol, Urea, Cetearyl Glucoside, Vegetable Oil, D-alpha-Tocopheryl Acetate, Panthenol, D-mixed-Tocopherols, Lactic Acid, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Glyceryl Stearate, Stearyl Alcohol, Citric Acid, Hydrogenated Phosphatidylcholine, Sodium Hydroxide

Suosittelemme myös

Skin Ident Eye Gel-silmänympärysgeeli

9010-9422_EYE-GEL_7-15ml.jpg&width=280&height=500
Ihanteellinen rasvaton geeli, jossa mietojen ihoidenttisten vaikutusaineiden teho ja siedettävyys herkällä ihoalueella yhdistyvät optimaalisella tavalla. SkinIdent Eye Gel kosteuttaa silmänympärysihon syvimpiä kerroksia myöten ja on erityisen suositeltava kimmoisuutensa menettäneelle iholle. Öljytön..
Hinta: 41.00 € - 71.00 €

Beau Caire Intensive -emulsiovoiteet 50ml

p_5_3_1.jpg&width=280&height=500
Beau Caire Intensive-emulsiovoiteet soveltuvat sekä päivä-, että yökäyttöön. Neutraalin tuoksuiset ja koostumukseltaan kevyet ja pehmeät emulsiot suojaavat ihoasi tehokkaasti ympäristön aiheuttamilta haitoilta ja lisäävät ihon kosteuspitoisuutta, pitäen sen nuorekkaan ja terveen näköisenä. Intensive..
Hinta: 39.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »