Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BTB13 Pro-Age Puhdistusemulsio



Hinta alk.18.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
BTB13 Pro-Age Puhdistusemulsio 100ml18.00 €
BTB13 Pro-Age Puhdistusemulsio 250ml33.00 €

BTB13 Pro-Age Cleansing Emulsion puhdistaa kasvojesi ihon ja meikin hellävaraisesti kuivattamatta ihoa. Puhdistusemulsion hellävarainen pesuteho perustuu luonnolliseen ja kasviperäiseen kokoglukosidiin. Maitomaisen, kosteuttavan emulsion huuhdot pois helposti ja puhdistat meikin tehokkaasti, mutta hellävaraisesti.

Käyttö: levitä pyhdistusemulsiota kasvoille, kaulalle ja dekolteelle pyörein hierovin liikkein, kunnes meikki on liuottunut emulsioon. Huuhtele ja viimeistele puhdistus BTB13 Gentle Micellar Water -misellivedellä sekä kosteuta ihoa Pro-Age Vitalizing Toner -hoitovedellä.

Suosittelemme myös

Konjac-ihonpuhdistussieni, seka-rasvaiselle iholle

Konjac-sieni_hiili_m.jpg&width=280&height=500
Musta Konjac-ihonpuhdistussieni, seka- ja rasvaiselle iholle.
100% luonnollinen Konjac-sieni syväpuhdistaa, kuorii hellävaraisesti ja tasapainottaa ihosi ph:ta. Ihosi tuntuu pehmeämmältä ja näyttää kirkkaammalta jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen.
Käyttöohje: Kastele sieni hyvin ja purista (älä väännä)..
Hinta: 8.95 €

Bt-Sonic -ultraäänikasvoharja

Bt-Sonic-kasvoharja-MF-61-1.jpg&width=280&height=500
TOIMITUS 0€
Bt-sonic on tehokas ultraäänikasvoharja miellyttävillä silikoniharjaksilla, jota käytetään tehostamaan puhdistusta tai kuorintaa. Kasvoharja toimii pattereilla, se on vedenkestävä, kevyt, ketterä ja monipuolinen sekä kätevä käyttää. Tuloksena ammattitason puhdistus sekä pehmeämpi,..
Hinta: 19.20 € - 119.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »