Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BTB13 Pro-Age Puhdistusemulsio



Hinta alk.18.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
BTB13 Pro-Age Puhdistusemulsio 100ml18.00 €
BTB13 Pro-Age Puhdistusemulsio 250ml33.00 €

BTB13 Pro-Age Cleansing Emulsion puhdistaa kasvojesi ihon ja meikin hellävaraisesti kuivattamatta ihoa. Puhdistusemulsion hellävarainen pesuteho perustuu luonnolliseen ja kasviperäiseen kokoglukosidiin. Maitomaisen, kosteuttavan emulsion huuhdot pois helposti ja puhdistat meikin tehokkaasti, mutta hellävaraisesti.

Käyttö: levitä pyhdistusemulsiota kasvoille, kaulalle ja dekolteelle pyörein hierovin liikkein, kunnes meikki on liuottunut emulsioon. Huuhtele ja viimeistele puhdistus BTB13 Gentle Micellar Water -misellivedellä sekä kosteuta ihoa Pro-Age Vitalizing Toner -hoitovedellä.

Suosittelemme myös

Skin Ident Facial Cleanser-puhdistusgeeli

p_1_1_5.jpg&width=280&height=500
Miedosti vaahtoava, erittäin riitoisa puhdistusgeeli jonka voit pestä vedellä ja joka perustuu ihoidenttisiin ainesosiin, jolloin tuote sopii myös erittäin herkälle iholle. Tuotteen ainesosat suojaavat ihosi happovaippaa tehokkaasti ja varmistavat ihosi hyvinvoinnin sisältämiensä ihoidenttisten lipidien..
Hinta: 25.00 € - 48.00 €

Skin Ident Facial Cleanser -puhdistusgeeli

p_1_1_5.jpg&width=280&height=500
Erittäin mietoja pinta-aktiivisia ainesosia sisältävä puhdistusgeeli, joka perustuu ihoidenttisiin ainesosiin. Tuotteen ainesosat suojaavat ihoa tehokkaasti ja varmistavat ihon hyvinvoinnin sisältämiensä ihoidenttisten lipidien ansiosta. Ei kuivata ihoa ja sopii hyvin myös miesten ihon puhdistukseen..
Hinta: 22.20 € - 42.50 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »