Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

ylapalkki_keltainen.jpg

Keltainen Salonki - vuodesta 1996


Olen käsillä hoitaja neljännessä polvessa. Kauneushoitolassani teen kasvohoitoja ja lymfahierontaa sekä tuloksellisia laitehoitoja mikroneulauksesta neulattomaan mesoterapiaan ja kiinteyttävään mikrovirtahoitoon, joka on hoitolan suosituin hoito. Teen myös ihokarvojen poistoa niin sokerilla kuin lopullisella valoimpulssi-menetelmällä. Kaikki hoidot löydät hinnastosta.
Meiltä voit hankkia myös korkealaatuisia ammattikosmetiikkatuotteita suoraan hoitolasta tai tältä sivustolta verkkokaupasta. Tervetuloa rentoutumaan ja kaunistumaan.

Hoitola avoinna ma-to 11-18 ja pe 11-15

Verkkokauppa ja sähköinen ajanvaraus avoinna 24/7

UUTUUS! Mezotix

TIEDOTUS ASIAKKAILLE !

Elämme epätavallisia aikoja. Siksi haluan kertoa että huolehdimme käsien sekä pintojen pesusta ja desifioinnista tehostetusti. Hoidoissa käytämme suumaskia. Hoidoissa käy päivittäin muutama henkilö, joten riski virustartuntaan on erittäin alhainen Hoidamme terveenä ja toivomme että sinä tulet hoitoon terveenä. Ollaan yhteydessä puolin ja toisin, jos tilanne muuttuu.

Pimple Cream-tulehtuneelle iholle 15 ml

pimplecream.jpg&width=280&height=500
Näppyjä kuivattava ja niiden parantumista edistävä erikoistuote. Tuotetta voit käyttää paikallistuotteena finneille tai yhdessä syvävaikutteisen Active Care-liposomigeelin kanssa.
Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.
Hinta: 41.70 €

Intialainen päähieronta 60min

flowers1.jpg&width=280&height=500
Lahjakortti sisältää intialaisen päähieronnan jonka ajallinenkesto on 1 tunti. Hieronnassa käsitellään ylähartia-alue, niska, korvalehdet ja päänalue.
Asiakas voi halutessaan vaihtaa hoidon toiseen hoitoon tai tuoteostoon lahjakortin arvon mukaisesti.
 
Hinta: 74.80 €