Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ihon kotihoito

Eikö sinulla ole aikaa monimutkaiseen ihonhoitoon? Tässä sinulle nopeat vinkit selkeään kotihoitoon, johon voit lisätä hoitovaiheita omien mieltymyksen mukaan.

Varmista, että käyttämäsi kotihoitotuotteet ovat oikein valittuja, turvallisia ja terveellisiä käyttää. Ei ole perusteltua käyttää päivittäisessä ihonhoidossa tuotteita, jotka ovat epäsoinnussa elimistömme kanssa. Kaikki Dr. Baumann tuotteet noudattavat tarkasti Bionomisia periaatteita ja ne ovat täysin ihonmyötäisiä tai Ihoidenttisiä.

BIONOMISET tuotteet eivät sisällä kemiallisia säilöntäaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä, kemiallisia väriaineita, haitallisia valonsuoja-aineita, eläinperäisiä ainesosia, turhia pakkausmateriaaleja sekä jyrkkä ei eläinkokeille!

Hyvän alun kolme yksinkertaista ensiaskelta ovat: Ihon puhdistaminen ihotyypin mukaisella Dr. Baumann puhdistusaineella, ravitseminen ja kosteuttaminen Dr. Baumann Bionome Multi Active Liposome-geelillä sekä ihon suojaaminen Bionomisella ihonhoitovoiteella.

Ihon puhdistaminen:

Dr. Baumann – puhdistustuotteet soveltuvat erittäin hyvin päivittäiseen ihon puhdistukseen kaikille ihotyypeille. Puhdistusemulsioita suositellaan käytettäväksi normaalille, kuivalle ja kosteusköyhälle iholle. Seka- ja rasvaisen ihon puhdistukseen soveltuu parhaiten mieto, hieman vaahtoava Cleansing Gel – puhdistusgeeli. Kasvovesi viimeistelee puhdistuksen ja valmistaa ihon vastaanottamaan ravitsevia hoitoaineita.

Cleansing Milk / Cleansing Milk Special

Mieto, mineraaliöljytön puhdistusemulsio, joka puh­distaa ihon hellävaraisesti, mutta perusteellisesti. Säi­lyttää ihon terveen rasvapitoisuuden. Sopii kaikille ihotyypeille ja hyvän siedettävyytensä vuoksi myös silmämeikin puhdistukseen. Cleansing Milk Special soveltuu myös erityisen herkälle iholle.

Cleansing Gel

Mieto puhdistusgeeli, joka ei kuivata ihoa. Sopii kai­kille, jotka haluavat käyttää kevyesti vaahtoavaa puhdistustuotetta. Puhdistusgeeliä suositellaan ensisi­jaisesti normaalille, seka-ja rasvoittuvalle iholle. Jos haluat tehdä hoitolasta tutun, tehokkaan kaksoispuhdistuksen puhdista ensin puhdistusemulsiolla ja sitten heti perään puhdistusgeelillä.

Facial Tonic Lotion Special

Kosteuttava kasvovesi kaikille ihotyypeille. Kasvovettä voidaan lisätä iholle useamman kerran puhdistuksen jälkeen, jolloin se lisää tehokkaasti ihon kosteuspitoisuutta. Alkoholiton.

Facial Tonic Lotion For Dry Skin / Normal and Oily Skin

Kuivalle iholle sekä normaalille, seka- ja rasvaiselle iholle. Kasvovesi viimeistelee ihon puhdistuksen ja pa­lauttaa ihon normaalin pH-arvon. Kirkastaa ja virkis­tää ihoa. Ihotyypin mukaisen kasvoveden käyttö valmistaa ihon vastaanottamaan seuraavat hoitotuotteet. Alkoholiton.

Anti-Comedo Lotion pH 4,8

Supistava kasvovesi palauttaa ihon normaalin pH-ar­von, supistaa ihohuokosia, virkistää ja desinfioi kevy­esti. Sopii suurihuokoiselle, epäpuhtaalle ja tuleh­tuneelle iholle.

Käyttö:

Levitä puhdistusemulsio iholle ja hiero kevyin liikkein noin minuutin ajan, tai niin kauan että meikki ja ihon epäpuhtaudet ovat liuenneet puhdistusemulsioon. Poista vanulapuilla, kasvopaperilla, kostutetulla sienillä tai huuhtele vedellä. Viimeistele puhdistus ihotyypin mukaisella kasvovedellä.

Ihon ravitseminen ja kosteuttaminen:

Tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että monikerrosliposomien käyttö kahdesti päivässä lisää ihon kosteuspitoisuutta huomattavasti jo lyhyen ajan kuluttua. Liposomit muistuttavat koostumukseltaan ihon luonnollisia rakenneosia ja muodostavat DR. Baumann-kosmetiikan perustan, joka eroaa muista kosmetiikkasarjoista.

Liposome Multi Active Chamomile

Kamomillaa sisältävä syvävaikutteinen liposomigeeli sisältää perusvaikutusaineiden lisäksi mm. kamomil­laöljyä, joka rauhoittaa, lievittää tulehduksia ja edistää ihon uusiutumista. Suositellaan ensisijaisesti ärtyneelle tai herkälle normaalille, hieman rasvoittuvalle tai kui­vuuteen taipuvalle iholle.

Liposome Multi Active Manuka, Tea Tree, Lavender

Antiseptinen liposomigeeli tasapainottaa talineritystä ja ehkäisee epäpuhtauksien syntyä, joten se on erityisen tehokas hyvin epäpuhtaalla, tuleh­tuneella iholla. Se sisältää samoja vaikutusaineita kuin Liposome Multi Activ Tea Tree sekä niiden lisäksi teepuuöljyn vaikutusta tehostavia manukaa ja laventelia.

Liposome Multi Active Vitamin E+C

Erittäin korkea antioksidanttisten ihon­suojavitamiinien (A-, E- ja C-vitamiini) pitoisuus vah­vistaa ja korjaa ihon rakennetta sekä suojaa ihoa ym­päristön rasitteilta, esim. auringon säteilyltä ja vapailta radikaaleilta. Se ei kuitenkaan korvaa varsinaisia auringonsuojavoiteita. Suositellaan kaikille rasit­tuneille tai UV-säteilylle altistuneille ihotyypeille. Ei sisällä eteerisiä öljyjä.

Liposome Multi Active Ceramid

Keramidit ovat yhdessä liposomien fosfolipidien kanssa solunväliaineen luonnollisia rakenneosia. Syvävaikutteinen liposomigeeli kuljettaa ihoon keramideja ja fosfolipidejä ja parantaa siten ihon ra­kennetta ja vastustuskykyä. Suositellaan erityisesti pintakuivalle, hilseilevälle iholle, jonka sarveiskerros on paksuuntunut. Ei sisällä eteerisiä öljyjä.

Liposome Multi Active Light

Kevyt, syvävaikutteinen liposomigeeli sisältää samat vaikutusaineet kuin Liposome MultiActiv Ceramid, mutta vähemmän öljyjä ja liposomeja. Sopii seka- ja rasvaiselle iholle, lämpimään ilmastoon sekä totutet­taessa ihoa liposomituotteisiin. Öljypitoisuus on vain 6,6%.

Liposome Multi Active Super Cure

Syvävaikutteinen liposomigeeli sisältää runsaasti mo­nikerroksisia liposomeja (20 %), nanosomeja (12 %), keramideja (8 %), helokkiöljyä, jojobaöljyä, A-ja E-­vitamiineja sekä D-pantenolia. Erittäin tehokas hoito vaativalle, rasittuneelle iholle kuuriluontoiseen käyt­töön. Sopii kaikille ihotyypeille yhdessä hoitovoiteen kanssa ja rasvoittuvalle iholle sellaisenaan. Super Cream hoitovoiteen kanssa käytettynä todellinen ihon tehohoitotuote.

Käyttö

Puhdistuksen jälkeen iholle levitetään liposo­migeeli, joka kuljettaa ihoon kosteutta ja vaikutus­aineita. Liposomigeeli voidaan levittää vielä kasvovedestä kostealle iholle jolloin iho saa lisäkosteutta parhaalla mahdollisella tavalla. Odota että liposomi imeytyy ihoon ja levitä iholle ihotyypin mukainen hoitovoide. Rasvaisella iholla ja esim. kesällä liposomigeeliä voidaan käyttää sellaisenaan. Liposomigeelit ovat siedettävyydeltään niin hyviä, että niitä voi­daan käyttää myös herkän silmänympärysihon hoi­toon (EI kuitenkaan antiseptiset Tea Tree tai Manuka, TeaTree, Lavender).

Ihon suojaaminen ja ravitseminen:

Herkän ihon SENSITIVE-linja

Koostumukseltaan pehmeät ja hyvin imeytyvät voi­teet sisältävät jojobaöljyä, A- ja E-vitamiineja, D-pan­tenolia, ureaa ja maitohappoa. Ne kosteuttavat, ta­soittavat, rauhoittavat ja suojaavat ihoa. SENSITIVE­linjan tuotekehittelyssä raaka-aineiden lukumäärä on minimoitu ja niiden sietoisuus maksimoitu.

Sensitive Super Light

Erittäin kevyt hoitovoide herkälle rasvaiselle iholle.

Sensitive for Oily and Normal Skin

Herkän normaalin ja rasvaisen ihon hoitovoide.

Sensitive for Normal and Dry Skin

Herkän normaalin ja kuivan ihon hoitovoide.

Sensitive for Couperose Skin

Couperosa-ihon hoitovoide sisältää SENSITIVE-linjan perusvaikutusaineiden lisäksi hevoskastanjauutetta. Kosteuttaa, kiinteyttää, vahvistaa ja rauhoittaa pu­noittavaa couperosa-ihoa.

INTENSIVE-linja vaativalle iholle

INTENSIVE-linjan voiteet sisältävät mm. karitevoita, jojobaöljyä, D-pantenolia, A-, C- ja E-vitamiineja, jotka suojaavat ihoa ja ehkäisevät tehokkaasti ihon ennen­aikaista vanhenemista.

Intensive for Normal and Mixed Skin

Normaalin ja sekaihon hoitovoide. Tuote saatavana myös värillisenä päivävoiteena.

Intensive for Dry Skin

Kuivan ihon hoitovoide.

Intensive for Very Dry Skin

Erittäin kuivan ja hilseilevän ihon hoitovoide. Sopii erinomaisesti myös kaulavoiteeksi. Suositellaan myös erikoisvoiteeksi pakkasella.

Multi Vitamin Lotion

Erityisesti nuorelle iholle soveltuva tuote, joka sisältää vitamiineja ja yrttiuutteita. Sopii epäpuhtauksiin taipuvaiselle ja normaalille iholle.

Super Cream

Dr. Baumann huipputuote! Tehohoitovoide, joka osoittaa, miten selkeä vaikutus bio­nomisella kosmetiikalla voi todella olla. Runsaasti vai­kutusaineita sisältävä, mutta koostumukseltaan kevyt voide sisältää mm. helokki- ja jojobaöljyjä, karitevoita, A-, C- ja E-vitamiineja, allantoiinia, lesitiiniä ja kerami­deja.

Kosteuttaa, suojaa, kirkastaa, tasoittaa ihoa ja lisää sen joustavuutta. Tulokset näkyvät ja tuntuvat. Super Cream sopii kaikille ihotyypeille yhdessä Liposome Multi Acti­ve-geelin kanssa. Todellinen tehohoitotuote Liposome Multi Active Super Cure ­-liposomigeelin kanssa.

Dr. Baumann Cream Essential -voiteet kasvoille

Nämä upeat voiteet soveltuvat erityisesti herkästi reagoivalle, ärtyneelle, vahingoittuneelle iholle . Voide suojaa, rauhoittaa, pehmentää ja kosteuttaa ihoa erittäin tehokkaasti.

Kaksi eri koostumusta, kuivalle iholle ja rasvoittuvalle sekä normaalille iholle.

Eye Cream

Sopii kaikille ihotyypeille kuivan ja herkän silmänympärysihon hoitoon. Ihosta tulee sileämpi, kiinteämpi ja pehmeämpi. Erittäin vaikuttava hoitokokonaisuus yhdessä tai vuorotellen Eye Gelin ja liposomigeelin kanssa. Käyttö: Pieni nuppineulanpään kokoinen pallo riittää molempiin silmiin.

Eye Gel

Sopii kaikille ihotyypeille herkän silmäympärysihon hoitoon. Runsas keramidipitoisuus korjaa, vahvistaa ja estää kosteuden haihtumista. Erittäin kuivalle iholle suositellaan lisäksi Eye Cream-silmänympärysvoidetta. Käyttö: Pieni nuppineulanpään kokoinen pallo riittää molempiin silmiin.

Silmänympärystän tehohoito kotona = Liposome Multi Active Ceramid + Eye Gel + Eye Cream Käyttö: Levitä pieni määrä Liposome Multi Active Ceramide-liposomia puhtaalle iholle. Odota että liposomi on imeytynyt ja lisää pieni määrä Eye Gel-silmänympärysgeeliä ja Eye Cream-silmänympärysvoidetta.

Kun ihon puhdistus, ravitseminen ja suojaaminen päivittäin on kunnossa, voit lisätä kotihoitoon muita elementtejä omien mieltymysten ja ihon tarpeiden mukaan.

Ihon kuorinta ja naamio

Ihon voi kuoria ihotyypistä riippuen kerran viikossa tai kerran kuussa, tai jotain siltä väliltä. Paksu rasvainen, samea iho hyötyy kuorinnasta kerran viikossa kun taas herkkälle reagoivalle iholle riittää kirkastava hoitava savinaamio kolmen viikon välein. Kuolleet sarveisolut irtoavat, ihon pinta tasoittuu, ehkäisee epäpuhtauksien muodostumista ja iho näyttää selvästi kirkkaammalta.

Säännöllinen kuorinta vilkastuttaa verenkiertoa ja solujen uusiutumista sekä ehkäisee epäpuhtauksien muodostumista.

Peeling mild -voidemainen kuorinta

Herkälle ja kosketuksesta aralle iholle. Iho näyttää heti kuorinnan jälkeen virkistyneeltä ja raikkaalta. Käytetään noin kolmen viikon välein tai tarpeen mukaan.

Peeling medium -rakeinen kuorintavoide

Kuivalle- ja sekaiholle sekä rasvaiselle iholle 2-3 viikon välein. Paksulle, tukkeutuneelle, samealle iholle jopa viikoittain.

Peeling Strong -rakeinen kuorintavoide

Erittäin rasvaiselle, tukkeutuneelle ja samealle iholle tarpeen mukaan. Strong kuorinta soveltuu myös vartalon ihon kuorintaan.

Naamio

Naamioita voit käyttää poispestävinä tehohoitoina tai ravitsevana yövoiteena.

Liposome Mask

Säännölliseti käytettynä vie iholle tärkeitä vaikutusaineita kaikkiin ihon kerroksiin. Ehkäisee tehokkaasti pienten juonteiden ja ryppyjen syntymistä iholle.ihon pinnasta tulee tasaisempi eloisampi ja kauniimpi. Erittäin tehokas tuote myös atooppiselle iholle. Voidaan käyttää päivittäin tai tarpeen mukaan myös yövoiteena.

Aloe Vera Mask

Geelimäinen, rauhoittava stressaantuneelle-, ärtyneelle iholle ja auringonoton jälkeen sekä myös epäpuhtaalle iholle.

Cream Mask kuivalle iholle

Hellävarainen ja parantava kaoliini puhdistaa ja rauhoittaa kosteusköyhää ja pintakuivaa ihoa. Herkällä iholla toimii myös kuorivana tuotteena tai voi pehmentää kuorintaa sekoittamalla se naamion kanssa.

Cream Mask rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle

Naamio sitoo itseensä iholla olevaa ylimääräistä talia ja kuolleita hilseileviä ihosoluja. Iho tuntuu välittömästi vähemmän öljyiseltä sekä kirkkaammalta. Tulehtuneella iholle voit sekoittaa pienen määrän naamiota hoitovoiteeseen ja jättää vaikuttamaan iholle. Tällöin naamio imeytyy ihoon.

Skin Ident Cream Mask

Erittäin tehokkaasti kosteuttava ja hoitava voidemainen naamio. Susittelen kuivalle-, atooppiselle-, elottomalle- ja karhealle iholle. Tuote on liian hyvä pois pestäväksi, joten anna vaikuttaa yön yli.

Skin Ident Liposome Vitamin Ceramid Mask

Monikerrosliposomit parantavat huomattavasti ihon kosteuspitoisuutta. Seramidit vahvistavat ihon ulointa suojakerrosta. Suuri vitamiini ja ceramidi pitoisuus hoitaa, uudistaa ja suojaa ihoa. Erityisesti kuivalle-, hilseilevälle-, rasittuneelle- ja atooppiselle iholle yövoiteeksi.

Ampullit

Tehokkaita vaikutusaineita sisältäviä ampulleja löytyy jokaiselle ihotyypille. Voit laittaa ampullista tehoitoainetta suoraan puhtaalle iholle, voit sekoittaa Multi Active Liposomi -tehotuotteen kanssa sopivan sekoituksen tai voit lisätä hoitovoiteeseen tippoja ampullista. Ampulleja voit käyttää päivittäin tai hoitokuureina. Jokaisen käyttökerran jälkeen kätevä muoviampulli voidaan sulkea ilmatiiviisti. Ampulli on siis pitkäaikainen ja tehokas täsmähoito ihollesi.

Humidy-ampulli

Nostaa selvästi ihon kosteuspitoisuutta ja sopii myös herkälle silmänympärysiholle.

HyaluronicAcid-ampulli

Ihanteellinen suojaa, kosteutta ja kimmoisuutta menettäneelle iholle. Suosituin ampullimme!

E-vitamiini ampulli

Ihonsuojavitamiini lisää ja ylläoitää ihon kosteuspitoisuutta sekä puolustaa ihoa vapailta happiradikaaleilta. Ehkäisee ja vähentää ikääntymisen merkkejä ja auttaa ihoa suojautumaan UV-säteiltä.

A-vitamiini ampulli

Uudistaa vaurioitunutta ihoa ja nostaa kollageenin tuotantoa ihossa. Häivyttää pieniä juonteita ja on loistava ennenaikaisesti ikääntyneelle, auringon vaurioittamalle tai uurteiselle iholle.

Horse Chestnut, hevoskastanjauute ampulli

Couperosa-ihon hoitoon.

Ceramid-ampulli

Vähentää tehokkaasti ihon hilseilyä ja parantaa sen kimmoisuutta. Kuivalle ja atooppiselle iholle.

Herb Vital-ampulli

Yrttiampulli epäpuhtaalle, tulehtuneelle ja näppyläiselle iholle.

Lecitin-ampulli

Ihanteellinen paksuuntuneelle ja sarveistuneelle iholle jossa on häiritseviä miiliumeja.

Lesitiini nostaa sarveiskerroksen vesipitoisuutta, joka auttaa ihoa irtauttamaan kuolleet ihosolut.

Jojoba-ampulli

Jojobaöljy muistuttaa ihon luonnollista hydrolipidikerrosta jolloin se hoitaa ja suojaa kuivaa ihon pintaa, niin kuivalla iholla kuin pintakuivalla acneihollakin.

Aloe Vera-ampulli

Punoittavalle, stressaantuneelle, ärtyneelle ja rohtuneelle iholle.


Heräsikö sinulla ajatuksia tai kysymyksiä ihon hoidosta tai hoitotuotteista? Lähetä minulle viesti tai tule käymään hoitolassa. Pohditaan asiaa yhdessä.

Viesti Hoitolaan