Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

DrBaumann Cleansing Gel-puhdistusgeeli

Hinta alk.25.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Cleansing Gel 75ml25.00 €
Cleansing Gel 200ml39.00 €

Jos ihosi on normaali ehkä seka-tai rasvoittuva ja tykkäät puhdistaessasi huuhdella ihosi vedellä, tämä on hyvä, kevyesti vaahtoava ja riittoisa puhdistusgeeli. Tuote on myös nuorison ja miesten suosiossa. Sopii myös hyvin käytettäväksi ultraääniharjan kanssa.

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

INCI ingredients:

Aqua, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate (and) Lauryl Glucoside, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Urea, Butylene Glycol, Coco-Glucoside (and) Glyceryl Oleate, Sucrose Cocoate, Lactic Acid, Sodium Hyaluronate, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Xanthan Gum

Suosittelemme myös

Skin Ident Cleansing Milk Special-puhdistusemulsio

p_1_1_3.jpg&width=280&height=500
Korkealaatuinen ja täyteläinen puhdistusemulsio puhdistaa iholtasi hellävaraisesti ylimääräisen talin ja iholle kertyneen lian. Puhdistusominaisuuksiensa lisäksi tämä tuote hoitaa ihoasi tehokkaasti sisältämiensä arvokkaiden ihoidenttisten vaikutusaineiden, kuten E-vitamiinin, hyaluronihapon, lesitiinin..
Hinta: 45.00 € - 83.00 €

Skin Ident Cleansing Milk Special-puhdistusemulsio

p_1_1_3.jpg&width=280&height=500
Korkealaatuinen ja täyteläinen puhdistusemulsio, joka täyttää tarkimmat vaatimukset. Tuote puhdistaa iholta hellävaraisesti ylimääräisen talin ja iholle kertyneen lian. Puhdistusominaisuuksiensa lisäksi tämä tuote hoitaa ihoa tehokkaasti sisältämiensä arvokkaiden vaikutusaineiden, kuten E-vitamiinin..
Hinta: 39.40 € - 71.70 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »