Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Neulaton mesoterapia l. elektroporaatio

Neulaton mesoterapia eli elektroporaatio- kasvohoito
Elektoporaatiohoidon synergiset edut verrattuna perinteisiin hoitomenetelmiin ovat huomattavat. Se on yksi tämän hetken dermatologian- ja estetiikkasektorin innovatiivisimmista ja tehokkaimmista keinoista viedä ihon syvempiin kerroksiin molekulaarisia vaikutusaineita ihoa vahingoittamatta tai infektioriskiä, kipua tai turvotusta aiheuttamatta.
Tämä hoitomenetemä on yksikertaisuudessaan nerokas. Nopeat sähköiset pulssiaallot avaavat solukalvoon hetkellisesti ohuita mikrokanavia, joiden kautta vaikutusaineet pääsevät imeytymään tehokkaasti kudoksiin. Mikrokanavat sulkeutuvat pian hoitoaineiden imeytymisen jälkeen. Tuloksia voidaan nähdä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.
Hoitoalueelle levitettävät vaikutusaineet ravitsevat ja kiinteyttävät ihon syvimpiä kerroksia. Tehokkaat hoitoaineet parantavat mikroverenkiertoa, stimuloivat kollageenin tuotantoa ja aktivoivat solujen toimintaa.
Menetelmää voidaan käytää yhdistettynä muihin hoitomenetelmiin kuten timanttihiontaan ja Bio-Ultimate- liftaavaan mikrovirtahoitoon tai sitä voidaan käyttää erillisenä hoitona.
Elketroporaatiolla voidaan hoitaa :
  • Juonteita, ihon epätasaisuutta ja ihon velttoutta
  • Ihon kuivuutta, väsymystä ja stressiä
  • Ihon enneaikaista venhenemista
  • Väri- ja pigmenttimuutoksia
  • Ruusufinniä
  • Hyperpigmentaatiota

Hinta:

Meso Poro - Elektroporaatio - kasvohoito 99,80
(kasvohoidon yhteydessä 51,40) Varaa hoitoaika.