Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Mezotix-hoitomenetelmä on ei-kirurginen hoito kasvojen, kaulan, decolteen, vartalon ja arpien hoitamiseen. Ihon rakenne paranee , iho näyttää uudistuneelta, juonteet tasoittuvat ja kudokset kiinteytyvät. Mesoterapiakelpoiset hoitotuotteet imeytyvät tehostetusti ihoon.

Mezotix-hoitomenetelmällä hoidetaan juonteita otsalla, kulmakarvojen välissä, silmien ympärillä,
nasolabialis-juonnetta, huulenympärys juonteita sekä poskien juonteita. Hoitoa käytetään myös acnen ja acne rocacean hoitoon, arpien ja acnearpien häivyttämiseen sekä kasvojen, leukalinjan ja kaulan kiinteyttämiseen. Hoito voidaan tehdä jollekin pienelle ongelma-alueelle tai esim. koko kasvoillle.

Hoidon jälkeen iho voi punoittaa ja kuumottaa yleensä 3-4 tuntia. Meikitön aika on 1vrk. Ensimmäisen vuorokauden aikana mesoterapiakelpoisia hoitotuotteita kannattaa lisätä iholle 2-3 tunnin välein. Hoitavan kosmetologin kanssa kannattaa valita sopivat hoitotuotteet. Viikon ajan kannttaa välttää saunomista, uimista ja kovaa hikoilua. Iho tulee suojata hyvin aurigolta.

Hoidon hinta: kasvot 339,00, kasvot + kaula 419,00, kasvot + kaula + decolte 499,00, Osa-alue alk. 225,00

Varaa hoitoaika.

Asiakkaalle on tehty 4 kpl Mezotix hoitoa noin kuukauden välein. Acne-rosacea rauhoittui ja iho uudistui ja kiinteytyi sekä ihohuokoset pienentyi.

Asiakas ei ole tarvinnut acne-rosaceaan lääkevoiteita Mezotix-hoitosarjan jälkeen.

Kuvat ovat hoitolan omia kuvia, joissa ei ole käytetty mitään suodattimia tai muutenkaan muokattu. Kummassakaan kuvassa asiakkaalla ei ole meikkiä.

Asiakkaalle tehty 3 Mezotix hoitoa noin kuukauden välein ja noin 1,5 vuoden kuluttua 1 Mezotix hoitokerta. Poskien, suunympäryksen sekä silmänympärystän iho on selvästi kiinteytynyt ja ihon väri ja pinta tasoittunut. Leukalinja on kohonnut ja selkeytynyt. Suupielen linja on selvästi kohonnut.
Kuvat hoitolan omia kuvia, joissa ei ole käytetty mitään suodattimia tai muutenkaan ei ole muokattu. Kummassakaan kuvassa asiakkaalla ei ole meikkiä.

Asiakkaalle tehty 4 Mezotix-hoitoa noin kuukauden välein. Koko kasvojen iho ja kudokset ovat selvästi kiinteytyneet. Ihon väri on parantunut ja tasoittunut. Leukalinja ja suupielen alue on kohonnut ja selkeytynyt. Yleisilme on silminnähden parantunut huomattavasti.

Kuvat ovat hoitolan omia kuvia, joissa ei ole käytetty mitään suodattimia tai muutenkaan ei ole muokattu. Kummassakaan kuvassa asiakkaalla ei ole meikkiä kasvoilla.

Nuorelle asiakkaalle tehty 1 Mezotix-hoito. Tulehdus on hävinnyt iholta, acnearvet ovat pehmentyneet ja ihohuokoset ovat pienentyneet. Iho on yleisilmeeltään siloittunut.

Kuvat ovat hoitolan omia kuvia, joissa ei ole käytetty mitään suodattimia tai muutenkaan ei ole muokattu. Kummassakaan kuvassa asiakkaalla ei ole meikkiä kasvoilla.