Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Mezotix-hoito on saatavilla esimmäisenä Suomessa Keltaisesta Salongista.

Mezotix-hoitomenetelmä on ei-kirurginen hoito kasvojen, kaulan, decolteen, vartalon ja arpien
hoitamiseen. Ihon rakenne paranee , iho näyttää uudistuneelta, juonteet tasoittuvat ja kudokset kiinteytyvät. Mesoterapiakelpoiset hoitotuotteet imeytyvät tehostetusti ihoon.

Mezotix-hoitomenetelmällä hoidetaan juonteita otsalla, kulmakarvojen välissä, silmien ympärillä,
nasolabialis-juonnetta, huulenympärys juonteita sekä poskien juonteita. Hoitoa käytetään myös arpien ja acnearpien häivyttämiseen sekä kasvojen, leukalinjan ja kaulan kiinteyttämiseen. Hoito voidaan tehdä jollekin pienelle ongelma-alueelle tai esim. koko kasvoillle.

Hoidon jälkeen iho voi punoittaa ja kuumottaa yleensä 3-4 tuntia. Meikitön aika on 1vrk. Ensimmäisen vuorokauden aikana mesoterapiakelpoisia hoitotuotteita kannattaa lisätä iholle 2-3 tunnin välein. Hoitavan kosmetologin kanssa kannattaa valita sopivat hoitotuotteet. Viikon ajan kannttaa välttää saunomista, uimista ja kovaa hikoilua. Iho tulee suojata hyvin aurigolta.

Hoidon hinta: kasvot 339,00, kasvot + kaula 419,00, kasvot + kaula + decolte 499,00, Osa-alue alk. 225,00

Varaa hoitoaika.

Asiakkaalle on tehty 4 kpl Mezotix hoitoa noin kuukauden välein. Kuvat ovat hoitolan omia kuvia, joissa ei ole käytetty mitään suodattimia tai muutenkaan muokattu. Kummassakaan kuvassa asiakkaalla ei ole meikkiä.

Asiakkaalle tehty 3 Mezotix hoitoa noin kuukauden välein. Kuvat hoitolan omia kuvia, joissa ei ole käytetty mitään suodattimia tai muutenkaan ei ole muokattu. Hoidon jälkeen kuvassa asiakkaalla silmämeikki ja huulipuna, mutta ei meikkiä iholla.

Asiakkaalle tehty 4 Mezotix-hoitoa noin kuukauden välein. Kuvat ovat hoitolan omia kuvia, joissa ei ole käytetty mitään suodattimia tai muutenkaan ei ole muokattu. Kummassakaan kuvassa asiakkaalla ei ole meikkiä kasvoilla.