Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

BTB13 - suomalainen innovaatio

BTB13 on ihonhoidollinen valmiste, jolla on osoitettu olevan ihon kantasoluja suojaava sekä kantasolujen toimintaa aktivoiva vaikutus. Laajasti patentoidun, suomalaisen innovaation kantasoluja suojaava ja aktivoiva teho on osoitettu ihmisen kantasolukokeissa.

Kantasolut vastaavat uusien ihosolujen tuotannosta. Solujen jakaantuminen edellyttää riittävää oroottihappopitoisuutta. BTB13 TM -terapialla tehostetaan riittävää oroottihapon saantia, jolloin passivoituneet kantasolut aktivoituvat tuottamaan uusia terveitä ihosoluja. Tästä seuraa terveempi, kauniimpi ja vahvempi iho. BTB13 TM -yhdisteellä voidaan aktivoida yhtälailla myös hiuspohjaa ja tehostaa siten hiusten kasvua.

Viimeisin tiede ja luonnollinen puhtaus
BTB13TM-hoitotuotteissa on kaikki ne vaikuttavat ja hoitavat aineet mitä iho tarvitsee, eikä mitään mitä iho ei tarvitse. Tuotteissa yhdistyvät viimeisin tiede ja luonnollinen puhtaus. Kaikissa BTB13TM -hoitotuotteissa on ainutlaatuista BTB13TM-yhdistettä. Hoitavat luonnon kasviöljyt ja – uutteet. Raaka-aineet ovat puhtaita ja luonnollisia. Bioaktiivisia ravintoaineita ihosoluille. Luonnolliset tuoksut raaka-aineista.

Mitä ainutlaatuinen BTB13 ihonhoito on
Kantasolujen aktivoiminen
Kantasolujen ja ihosolujen puhdistaminen haitallisista aineenvaihdunnan päästöistä
Ihosolujen määrän lisääminen
Ihosolujen suojaaminen vapailta radikaaleilta, oksidatiiviselta stressiltä
Ihosoluille bioaktiivisia ravintoaineita

BTB13™ kantasoluvaikutus on ainutlaatuinen
Niin sanotussa kantasolukosmetiikassa käytetään yleensä kasvien kantasolu-uutteita, joissa kantasoluja on eristetty esimerkiksi lakasta, omenasta tai alppiruususta. Näiden kantasolu-uutteiden tehtävä on muodostaa kasvin oman perimän mukaisia soluja, mutta niillä ei voida vaikuttaa ihmisen kantasolujen toimintaan. Kasvikantasolu-uutteet ovat tehokkaita antioksidantteja, kuten kasvi- tai hedelmäuutteet aina, mutta vaikutusyhteyttä ihmisen kantasoluihin niillä ei ole.

BTB13™ ei ole uutettu kasvien kantasoluista, eli se ei ole kasvien kantasolu-uute. Suomalaisten tutkijoiden kehittämä L-karnitiinia, oroottihappoa ja hyaluronihappoa sisältämä yhdiste poikkeaa oleellisesti kasvien kantasolu-uutteista. BTB13 TM -yhdisteen teho perustuu ihosolujen ja kantasolujen toiminnan aktivointiin. Yhdisteessä vesiliukoinen oroottihappo on yhdistetty rasvaliukoiseen L-karnitiiniin patentoidulla menetelmällä, joka edistää vaikuttavien aineiden kulkeutumista kohdesolun sisään. Tämän lisäksi yhdiste vaikuttaa ihosoluihin puhdistamalla niitä kuona-aineista ja aktivoimalla solujen aineenvaihduntaa sekä tuomalla ihoon ja sen soluihin erittäin voimakasta antioksidanttisuojaa. Yhdisteen vaikutus on osoitettu ihmisen kantasoluilla laboratoriokokeessa.

Lisätietoa: http://naviter.fi/btb13/

BTB13 Verkkokauppa