Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Dr.Baumann dr._b_exclusive_kulta.jpeg

Dr. Baumann ihonhoitotuotteet

Tuotteet myös verkkokaupasta. Dr.Baumann ihonhoitotuotteet sisältävät vain ihonsukuisia tai ihoidenttisiä aineosia - ihosi voi tuntea olonsa hyväksi näiden tuotteiden ansiosta.
Kosmetiikkateollisuus elää muodin ja vaihtuvien trendien mukaan. Nämä ihonhoitotrendit eivät muuta sitä tosiasiaa, että ihomme luonnolliset tarpeet eivät kuitenkaan muutu. Tuotteen tehokkaalla mainonnalla tai kauniilla purkilla ei ole mitään tekemistä voiteiden hoitavuuden tai iholle sopivuuden kanssa. Terveellinen ihonhoito voidaankin saavuttaa vain käyttämällä ihon kanssa yhteensopivia tai identtisiä kauneudenhoitotuotteita.
Dr.Baumann ihonhoitotuotteissa toteutuvat ihon ja luonnon kanssa harmoniassa olevat arvot ilman haitallisia säilöntäaineita, mineraaliöljyjä tai hajusteita. Hoitolassa teemme Sinulle hoidon ihoystävällisillä tuotteilla. Kasvohoidossa tarjoamme sinulle tietoa ja neuvoja ihosi tämän hetkisestä tarpeista, jotta siitä saataisiin mahdollisimman täydellinen. Tarjoamme sinulle rentoutuneen, terveellisen kauniin olon - oli hoidolla sitten anti aging, kiinteyttävä, puhdistava, kosteuttava, rentouttava, atooppisen ihon kuntoutus tai jokin muu tarkoitus.
Tehokas ihonhoito ei pääty poistumiseen kauneushoitolasta. Kotona on jatkettava ihonhoitoa. Suositusten mukainen kotona tapahtuva Dr.Baumann ihonhoito tukee, rakentaa ja vahvistaa ihosi kuntoa päivä päivältä.

www.dr-baumann.fi

DrBaumann Verkkokauppa