Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Skin Identlogo_skinident.jpeg

Dr.Baumann SkinIdent-linja

-luonnollinen kuten ihosi

SkinIdent on maailman ensimmäinen ihonhoitosarja, joka koostuu ainoastaan ihossa ja elimistössä luonnostaan esiintyvistä aineosista ja vitamiineista. Tämä uusi hoitokonsepti takaa näkyvät ja käyttäjänsä iholle selvästi tuntuvat edut.
SkinIdent ihonhoitotuotteet ovat saavuttaneet laatutason jota tähän mennessä on pidetty mahdottomana. Kaikki tuotteet ovat täydellisesti iholle sopivia koska ne sisältävät ainoastaan elimistön ja ihon kanssa identtisiä aineosia. Iho pystyy tunnistamaan ja hyväksymään jokaisen aineosan luonnollisena oman itsenään. Tuoksena käytössämme ovat parhaat mahdolliset ihonhoitotuotteet täydelliseen ja tasapainoiseen ihonhoitoon.
Päivänä jona synnymme, ihoamme suojaa sille tärkeä lipidisuojavaippa, joka pitää ihon kauniina, joustavana, kosteana ja terveenä. Ihollemme kertyy kuitenkin likaa ja saasteita ja päivittäinen puhdistus poistaa myös ihon luonnollista suojaavaa kerrosta. Siksi ihomme tuntuu usein kuivalta puhdistuksen jälkeen. Terve nuori iho pystyy tuottamaan tarvittavat suojaavat aineosat kahdessa tunnissa. Luonnollisen ikääntymisen ja iho-ongelmien seurauksena iho tuottaa yhä vähemmän näitä hoitavia aineita, ja niiden puutteita pyrimme korvaamaan kosmeettisilla tuotteilla. Iholle parhaita ovat tuotteet, jotka jäljittelevät täydellisesti ihon omia aineita. Tällaisten tuotteiden kehittäminen ja valmistus ovat vaativia tieteellisiä haasteita. Dr.Baumann laboratoriot ovat pystyneet luomaan, ensimmäisinä ja ainoina maailmassa, juuri tällaisen ihonhoitotuotteen, joka on luonnollinen kuten ihosi.

SkinIdent

Skin Ident Verkkokauppa