Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tuotteet

Dr.Baumann ihonhoitotuotteet sisältävät vain ihonsukuisia tai ihoidenttisiä aineosia
- ihosi voi tuntea olonsa hyväksi näiden tuotteiden ansiosta.

Dr.Baumann ihonhoitotuotteissa toteutuvat ihon ja luonnon kanssa harmoniassa olevat arvot ilman haitallisia säilöntäaineita, mineraaliöljyjä tai hajusteita.

Dr.Baumann meikit sisältävät vain ihoystävällisiä ja ihoidenttisiä ainesosia. Ne ovat ainoa mahdollisuus varmistaa todellisesti kaunis ulkomuoto - jossa terveys on tärkein tekijä.
Dr.Baumann SkinIdent - linja - luonnollinen kuten ihosi

SkinIdent on maailman ensimmäinen ihonhoitosarja, joka koostuu ainoastaan ihossa ja elimistössä luonnostaan esiintyvistä aineosista ja vitamiineista. Tämä uusi hoitokonsepti takaa näkyvät ja käyttäjänsä iholle selvästi tuntuvat edut.

Beau Caire - turvallista ihonhoitoa nuorelle iholle.

BeauCaire perustuu bionomiseen kauneudenhoito on. Valmistusaineilla on todistetusti positiivinen vaikutus ihoon, ja ne ovat samankaltaisia ihossamme ja elimistössämme luonnollisesti esiintyvien aineiden kanssa.

BTB13 - suomalainen innovaatio

BTB13 on ihonhoidollinen valmiste, jolla on ihon kantasoluja suojaava sekä niiden toimintaa aktivoiva vaikutus. Tuotteet estävät ja korjaavat ikääntymisen merkkejä sekä auttavat erilaisissa iho- ja hiusongelmissa.

Helppo, turvallinen ja tehokas karvanpoisto sokerilla.

Skin Waxing Stip Sugar-karvanpoistosokeri on luonnollinen, vegaaninen, vesiliukoinen ja 100% hygieeninen. Sopii kaikille ihotyypeille, myös psoriaatikoille ja atoopikoille. Sokeroituasi kerran, et palaa enään entiseen!


Lue lisää tuotteistamme ylhäällä olevasta pudotusvalikosta.