Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Skin Ident Liposome-Vitamin-Ceramid Mask -naamio 75 ml

Hinta alk.16.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Liposome Vitamin-Ceramid mask 75ml85.00 €
Matkapakkaus 10ml16.00 €

Syväkosteuttava naamio sisältää kaikkia ihosi tarvitsemia ihoidenttisiä aineosia. Käyttäessäsi tuotetta säännöllisesti tulet yllättymään siitä, miten miellyttävän ja ravitun ihon tulet saavuttamaan. Todellinen kauneusnaamio. Erityisen hyvä myös atooppiselle iholle. Voit käyttää tuotetta reilusti naamion tapaan jolloin voit antaa naamion vaikuttaa 10-25 min. ja hiero loput ihoon. Voit käyttää namiota myös yövoiteen tapaan.

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

INCI: Aqua, Vegetable Oil, Alcohol, Glycerin, Urea, D-alpha-Tocopheryl Acetate, Panthenol, Lecithin (and) Alcohol, Lactic Acid, Ceramide IIIB, D-mixed-Tocopherols, Retinyl Palmitate, Sodium Ascorbyl Phosphate, L-Prolin, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Citric Acid, Sodium Hydroxide

Suosittelemme myös

Skin Ident Self Tanning-itseruskettava voide 75 ml

selftanning.jpg&width=280&height=500
SkinIdent® itseruskettava sopii kaikille, jotka haluavat raikkaan rusketuksen ilman aurinkoa. Tuote sopii täydellisesti myös herkkäihoisille henkilöille, jotka eivät voi viettää aikaa auringossa, mutta haluavat silti kauniin rusketuksen. SkinIdent® itseruskettava on ihoystävällinen ja se parantaa ihosi..
Hinta: 75.00 €

Skin Ident Liposomi -tehohoitoaineet 30 ml

9030.jpg&width=280&height=500
Liposomit ovat parasta mitä voit ihollesi antaa. Tuoteet sisältävät monikerrosliposomeja, E ja A-vitamiinia sekä hyaluronihappoa, jotka vahvistavat ja uudistavat ihoa. Rasvoittuvalle ihotyypille voi riittää liposomigeelin käyttö sellaisenaan ilman erillistä hoitovoidetta, mutta kuivalle iholle kannattaa..
Hinta: 33.00 €48.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »