Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Skin Ident Liposome-Vitamin-Ceramid Mask -geelinaamio 75 ml

Hinta alk.16.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Liposome Vitamin-Ceramid mask 75ml78.00 €
Matkapakkaus 10ml16.00 €

Syväkosteuttava naamio sisältää kaikkia ihosi tarvitsemia ihoidenttisiä aineosia. Käyttäessäsi tuotetta säännöllisesti tulet yllättymään siitä, miten miellyttävän ja ravitun ihon tulet saavuttamaan. Todellinen kauneusnaamio. Erityisen hyvä myös atooppiselle iholle. Voit käyttää tuotetta reilusti naamion tapaan jolloin voit antaa naamion vaikuttaa 10-25 min. ja hiero loput ihoon. Voit käyttää namiota myös yövoiteen tapaan.

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

Suosittelemme myös

Skin Ident Ceramid Cream-hoitovoide 30 ml

p_1_3_2.jpg&width=280&height=500
Erinomainen tuote jos ihosi on karhea, rasittunut ja jopa vahingoittunut. Tämä ainutlaatuinen voide sisältää keramideja, lesitiiniä ja hyaluronihappoa, jotka vahvistavat ihosi suojatoimintoja ja ehkäisevät ihosi kuivumista. Tuote korjaa erityisen hyvin eri syistä johtuvaa karheaa ihon pintaa.
Skin Ident..
Hinta: 53.30 € - 149.80 €

DrBaumann Cream Mask-savinaamio 50 ml

creammasknormal.jpg&width=280&height=500
Normaalin- ja kuivanihon voidenaamio sopii sinulle jos ihon pinnan rasvapitoisuus on liian alhainen ja ihosi tarvitsee lisäkosteutta ja hoitavia vaikutusaineita. Naamio irrottaa kuivaa kuollutta solukkoa sekä ravitsee, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Voit sekoittaa namiota yhdessä kuivan ihon hoitovoiteen..
Hinta: 14.20 € - 65.30 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »