Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

DrBaumann Cream Mask-savinaamio 50 mlHinta alk.14.20 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Cream Mask kuivalle iholle 50ml65.30 €
Cream Mask rasvaiselle ja sekaiholle 50ml65.30 €
Matkapakkaus 10 ml kuivalle iholle14.20 €
Matkapakkaus 10 ml rasvaiselle ja sekaiholle14.20 €

Normaalin- ja kuivanihon voidenaamio sopii sinulle jos ihon pinnan rasvapitoisuus on liian alhainen ja ihosi tarvitsee lisäkosteutta ja hoitavia vaikutusaineita. Naamio irrottaa kuivaa kuollutta solukkoa sekä ravitsee, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Voit sekoittaa namiota yhdessä kuivan ihon hoitovoiteen kanssa yövoiteeksi jolloin saat tehokkaan yhditelmän joka rauhoittaa, kosteuttaa ja pehmittää ihoa ihanasti ja jättää sille notkean hoidetun tunteen. (Kokeile 10ml matkapakkauksella) Koostumukseltaan runsasta naamiota voi käyttää huoletta aina tarvittaessa. 

Rasvaisen ja epäpuhtaan ihon voidenaamio rauhoittavaa, puhdistaa, irrotta­a kuollutta ihosolukkoa ja imee itseensä iholta ylimääräistä rasvaa ja epäpuhtauksia. Iho tuntuu virkistyneeltä, pehmeältä ja puhtaal­ta. Säännöllisesti käytettynä naamio vähentää ihon rasvaisuutta ja kiiltoa. Voit sekoittaa naamiota seka- ja rasvaisen ihon hoitovoiteen kanssa ja levittää iholle yöksi, jolloin saat tehokkaan "yövoide" yhdistelmän joka poistaa tulehdusta ja puhdistaa sekä kirkastaa ihon pintaa. ( Kokeile 10 ml matkapakkauksella) Naamiota voit käyttää myös kuorinnan jälkeen "kotikasvohoitona".

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

Suosittelemme myös

DrBaumann Special - vartalovoiteet

bodyspeciallight.jpg&width=280&height=500
Body Special Light on kiinteyttävä vartalonhoitoemulsio sisältää runsaasti syvävaikutteisia liposomeja ja kosteuttaa, ta­soittaa ja kiinteyttää ihoasi. Sopii erityisesti normaa­lille iholle ja vartalon ongelma-alueille, kuten selluliit­tiin ja käsivarsiin. Ihanteellinen aikuisen naisen vartalovoide...
Hinta: 35.10 € - 73.20 €

DrBaumann Aloe Vera Mask-geelinaamio 75 ml

aloeveramask.jpg&width=280&height=500
Aloe Veraa ja yrttejä sisältävä naamio lievittää ärsytystä ja rauhoittaa herkkää, rasittunutta, punoittavaa, epäpuhdasta ja akneihoa. Tasapainottaa talineritystäsi ja ehkäisee epäpuhtauksien muodostumista. Rauhoit­tavien ja kosteuttavien ominaisuuksiensa ansiosta se sopii erittäin hyvin käytettäväksi..
Hinta: 16.00 € - 56.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »