Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Keltainen Salonki - kauneushoitola vuodesta 1996

Hoitola on avoinna ma-to 11-18 ja pe 11-15
Verkkokauppa ja sähköinen ajanvaraus toimivat 24/7

UUSI Bio-Ultimate Platinum -mikrovirta kasvojenkohotus-hoito.

Hoito sopii naisille ja miehille, kaikille jotka haluavat " kasvot paikalleen". Nuoremmille yksittäisenä hoitona silloin kun kasvot on väsyneen näköiset ja pitäisi olla parhaimmillaan ( ennen juhlia, häitä yms.) Jo kimmoisuuttaan menettäneelle vaativalle iholle yksittäisiä hoitoja tarvittaessa tai sarjahoitona. Tutustu hoitoon tästä!.

MEZOTIX

Ei-kirurginen, uudistava ja kiinteyttävä hoito kasvojen, kaulan, decolteen ja arpien hoitoon. Uudistaa ihon ja kudokset tehokkaasti.

Saatavilla ensimmäisenä Suomessa Keltaisessa Salongissa.

Tutustu hoitoon tästä.

Olen käsillä hoitaja neljännessä polvessa. Kauneushoitolassani teen kasvohoitoja ja lymfahierontaa sekä tuloksellisia laitehoitoja mikroneulauksesta neulattomaan mesoterapiaan ja kiinteyttävään mikrovirtahoitoon, joka on hoitolan suosituin hoito. Teen myös ihokarvojen poistoa niin sokerilla kuin lopullisella valoimpulssi-menetelmällä. Kaikki hoidot löydät hinnastosta.Meiltä voit hankkia myös korkealaatuisia ammattikosmetiikkatuotteita suoraan hoitolasta tai tältä sivustolta verkkokaupasta. Tervetuloa rentoutumaan ja kaunistumaan.


Dr.Baumann Hand Skin Disinfectant -käsidesi 100ml

Desifiointi_kadet_1105_Hand-Skin-Disinfectant_100ml.jpg&width=280&height=500
Hand & Skin disinfectant Alkoholipitoinen käsidesi, joka täydentää käsien pesun kuivattamatta ihoa. Tuotteen sisältämä Aloe Vera-uute kosteuttaa ja parantaa ärtynyttä ihoa. Maitohappo tasapainottaa ihon pH:n ja sillä on positiivinen vaikutus ihon elastisuuteen sekä solujen uusiutumiseen. Glyseriini sitoo..
Hinta: 14.40 €

BTB13 Pro-Age Vitamiinivoiteet

Pro-Age_Vitalizing_Cream.png&width=280&height=500
BTB13 Pro-Age Vitamiinivoide uudistaa, kosteuttaa, korjaa ja vahvistaa ihoasi mahtavalla vitamiinicoktaililla ja kuivalle iholle tärkeillä keramiideilla ja hyaluronhapolla. BTB13 Pro-Age Firming Serum ja Vitamiinivoide yhdessä hoitavat ihoasi tutkitusti tehokkaasti ja pystyvät korjaamaan jopa jo syntyneitä..
Hinta: 76.00 € - 88.00 €