Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BTB13 Pro-Age Firming Kiinteyttävä ja Uudistava Seerumi 30ml

Hinta alk.108.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
BTB13 Pro-Age Firming Kiinteyttävä ja Uudistava Seerumi 30ml108.00 €

BTB13 Pro-Age Firming Serum on ihosi uudistaja jolla saa hämmästyttäviä tuloksia. Tämä seerumi pystyy vaikuttamaan syvällä ihossasi ja se on tieteellisesti tutkittu. Laita tämä seerumi aina pesun jälkeen puhtaalle iholle ja hoitovoide päälle. Uudistumisprosessi on ihossasi väistämätön, energiataso paranee. Erilaiset ikääntymisestä ja hormoonimuutoksista johtuvat iho-ongelmat vähenevät silminnähden.

PRO-AGE FIRMING SEERUMIN VAIKUTUKSET
Välitön vaikutus: iho heleytyy ja kirkastuu.
Pitkäaikainen vaikutus: iho kiinteytyy ja vahvistuu, värierot tasoittuvat ja monet hormoonimuutoksista johtuvat ongelmat ( mm. tulehdusnäppylät leuan alueella) vähenevät.Suosittelemme myös

Skin Ident Hand Care 75ml-käsivoide

p_1_7_4.jpg&width=280&height=500
Kevyt ihoidenttinen öljytön käsivoide soveltuu kaikille ihotyypeille.  Sopii myös hilseilevälle, erittäin kuivalle ja atooppiselle iholle. Loistava hoitotuote vaativaan talviaikaan. 
Skin Ident -linjan tuotteessa käytetään vain hienoimpia luonnonöljyjä. Vaikuttavat aineet koostuvat ainoastaan ihon ja..
Hinta: 38.20 €

BTB13 Intense Hydration Toner Hoitovesi

BTB13_Intense_Hydration_Toner_p.png&width=280&height=500
Kosteuttava ja rauhoittava kasvovesi sinulle jos ihosi on kuiva ja kosteusköyhä. Antioksidanttinen BTB13 yhdiste vahvistaa ihosi rakennetta ja heleyttää ihoasi, B-vitamiinit kosteuttavat ja rauhoittavat. Prebiootit edistävät ihosi mikrobiomin hyvinvointia ja luonnollista vastustuskykyä. Kasvovesi edistää..
Hinta: 18.00 € - 33.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »