Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Skin Ident Cleansing Milk Special-puhdistusemulsio

Hinta alk.45.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Skin Ident Cleansing Milk Special 75ml45.00 €
Skin Ident Cleansing Milk Special 200ml83.00 €

Korkealaatuinen ja täyteläinen puhdistusemulsio puhdistaa iholtasi hellävaraisesti ylimääräisen talin ja iholle kertyneen lian. Puhdistusominaisuuksiensa lisäksi tämä tuote hoitaa ihoasi tehokkaasti sisältämiensä arvokkaiden ihoidenttisten vaikutusaineiden, kuten E-vitamiinin, hyaluronihapon, lesitiinin ja skvaleenin avulla. Voit huuhdella puhdistusemulsion iholtasi vedellä tai puhdistaa kasvopaperilla. Voit täydentää puhdistuksen Skin Ident Skin Tonic Special- kasvovedellä. 

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

INCI: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Alcohol, Urea, Vegetable Oil, Cetearyl Glucoside, D-alpha-Tocopheryl Acetate, Squalene, D-mixed-Tocopherols, Lactic Acid, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Stearyl Alcohol, Citric Acid, Hydrogenated Phosphatidylcholine, Sodium Hydroxide

Suosittelemme myös

BTB13 Clarifying Cleansing Gel 250ml

BTB13_Clarifying_Cleansing_Gel_250ml.png&width=280&height=500
BTB13 Puhdistusgeeli sopii normaalille, pintakuivalle ja rasvaiselle iholle. Se puhdistaa tehokkaasti ja kosteuttaa ihoa. Sisältää BTB13™-hoitogeeliä, kurkku-uutetta sekä virkistävää piparminttuöljyä. Käyttö: Levitä puhdistusgeeliä kasvoille ja hiero kevyesti. Huuhtele ja viimeistele puhdistus..
Hinta: 33.00 €

Skin Ident Ceramid Cream-hoitovoide 30 ml

p_1_3_2.jpg&width=280&height=500
Erinomainen tuote jos ihosi on karhea, rasittunut ja jopa vahingoittunut. Tämä ainutlaatuinen voide sisältää keramideja, lesitiiniä ja hyaluronihappoa, jotka vahvistavat ihosi suojatoimintoja ja ehkäisevät ihosi kuivumista. Tuote korjaa erityisen hyvin eri syistä johtuvaa karheaa ihon pintaa.
Skin Ident..
Hinta: 28.50 € - 159.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »