Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

DrBaumann JalkavoiteetHinta alk.25.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Leg Lotion - virkistävä, väsyneille jaloille 200ml41.00 €
Tea Tree Foot Cream - desifioiva, raikastava, kuivalle iholle 75ml25.00 €
Chaps Cream - halkeileville kantapäille, kuivalle iholle 75ml27.00 €
Chaps Cream Super- runsas jalkavoide kuivalle ja halkeilevalle iholle29.50 €

Leg Lotion on tehokkaasti vaikuttava, kevyt jalkojenhoitoemulsio, joka sisältää hevoskastanjaa. Sopii erityisesti suoni­kohjuihin ja suonenvetoon taipuville jaloillesi. Virkis­tää painavia, väsyneitä jalkojasi pitkän päivän jälkeen.

Tea Tree on raikastava voide joka ehkäisee bakteerien ja sienten kasvua ja hajun­muodostusta. Pehmentää, tasoittaa ja hoitaa jalkojesi kar­keaa ihoa. Loistava tuote  jos käyt paljon uimahalleissa.

Chaps Cream on täyteläinen erikoisvoide jalkapohjien kuivalle, karkealle ja sarveistuneelle ihollesi. Sisältää pehmentäviä ja raikastavia ainesosia, kuten karitevoita ja eukalyp­tusöljyä. Säännöllisesti käytettynä tekee karkeista, sarveistuneista jalkapohjistasi jälleen sileät, pehmeät ja kevyen tuntuiset. Sopii myös jalkojen hierontaan. Voit käyttää tätä voidetta myös sukkahousujen alle, jos tuntuu että kuiva iho repii ohuet sukkahousut. Kun pidät jalkavoidetta yöpöydällä ja laitat illalla puhtaille jaloillesi, saat samalla käsivoiteen kuiville käsillesi.

Chaps Super on uusi super runsas jalkavoide kuivalle iholle ja vaikeiden kovettumien ja halkeilevien kantapäiden hoitoon.

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.