Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

DrBaumann Sun Lotion öljytön aurinkovoide sk. 25

Hinta alk.41.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Sun Lotion öljytön sk. 25 75 ml41.00 €
Sun Lotion öljytön sk. 25 200 ml68.00 €

Sun Lotion on kevyt ja öljytön auringonsuojatuote, joka sisältää ihoasi suojaavaa E-vitamiinia ja korkealaatuista synteettistä valonsuoja-ainetta. Ei jätä iholle vaaleaa pintaa ja suojaa ihoasi sekä vanhettavilta UVA- että polttavilta UVB-säteiltä ja UVC-säteiltä. Hyvin hellävarainen ja tehokas suoja auringon haittavaikutuksia vastaan. 

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

INCI: Aqua, Butylene Glycol, Ethylhexyl Salicylate, Isostearyl Alcohol (and) Butylene Glycol Cocoate (and) Ethylcellulose, Titanium Dioxide (and) Alumina (and) Simethicone (nano), Ethylhexyl Triazone, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, D-alpha-Tocopheryl Acetate, Dimer Dilinoleyl/Dimethylcarbonate Copolymer, Xanthan Gum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Polyphosphate

Suosittelemme myös

BTB13 Antioxidant BB-Cream spf 15

BTB-06-196-30_1_kk_BB_Cream.jpg&width=280&height=500
Ihoa kauniisti sävyttävä ja ihon väriä tasoittava aurinkosuojavoide sisältää antioksidanttista ja ihon solu-uusiutumista elvyttävää BTB13-yhdistettä. Ihon väriin mukautuva BB-voide tasoittaa ihon kirjavuutta ja kevyesti valoa taittava koostumus heleyttää ihoa tehden siitä raikkaan ja kimmoisan näköisen..
Hinta: 42.00 €

DrBaumann Self Tanning Lotion -itseruskettavavoide75 ml

selftanninglotion.jpg&width=280&height=500
Itseruskettava emulsio antaa kauniin rusketuksen ilman auringon haittavaikutuksia. Sopii myös auringonoton jälkeen, jolloin emulsio rauhoittaa ihoa ja syventää rusketusta. Voidaan käyttää päivittäin joko sellaisenaan tai kosteusvoiteen jälkeen. Ennen emulsiota suositel­laan Liposome Multi Active-geelin..
Hinta: 11.00 € - 49.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »