Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

DrBaumann Vartalovoiteet



Hinta alk.29.80 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Body Lotion -vartalovoide 200ml32.00 €
Body Lotion Super - täyteläinen vartalovoide 200ml63.00 €
Body Lotion Super -täyteläinen vartalovoide 75ml29.80 €

Body Lotion on koostumukseltaan kevyt, mutta hoitava var­taloemulsio, levittyy helposti ja imeytyy nopeasti. Si­sältää mm. sheavoita, jojobaöljyä ja D-pantenolia. Suo­jaa, kosteuttaa ja tekee ihosta joustavan ja pehmeän. Ei sisällä eteerisiä öljyjä.

Body Lotion Super on täyteläinen, mutta erittäin hyvin imeytyvä ja levitty­vä emulsio suojaa, pehmittää ja hellii kuivaa ja karhe­aa ihoa. Sisältää keramideja, kosteuttavaa hyaluroni­happoa ja runsaasti E-vitamiinia. Ei sisällä eteerisiä öljyjä. 

Molemmat vartalovoiteet sopivat hyvin koko perheen kuivan ihon hoitoon.

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

INCI Body Lotion: Aqua, Butyrospermum Parkii Butter, Simmondsia Chinensis Oil, Butylene Glycol, Urea, Alcohol, D-alpha-Tocopheryl Acetate, Sodium Lactate, Panthenol, Cetearyl Glucoside, Sucrose Stearate, D-mixed-Tocopherols, Sodium Ascorbyl Phosphate, Lactic Acid, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide

INCI body Lotion Super: Aqua, Butyrospermum Parkii Butter, Simmondsia Chinensis Oil, Butylene Glycol, Urea, Alcohol, Panthenol, D-alpha-Tocopheryl Acetate, Sodium Lactate, Cetearyl Glucoside, Sucrose Stearate, Glycosphingolipids (and) Phosphosphingolipids, D-mixed-Tocopherols, Retinyl Palmitate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Lactic Acid, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide

Suosittelemme myös

DrBaumann Cream Mask-savinaamio 50 ml

creammasknormal.jpg&width=280&height=500
Normaalin- ja kuivanihon voidenaamio sopii sinulle jos ihon pinnan rasvapitoisuus on liian alhainen ja ihosi tarvitsee lisäkosteutta ja hoitavia vaikutusaineita. Naamio irrottaa kuivaa kuollutta solukkoa sekä ravitsee, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Voit sekoittaa namiota yhdessä kuivan ihon hoitovoiteen..
Hinta: 10.50 €15.00 €

Vadelma suihkugeeli Ekopharma 200ml

Vadelma suihkugeeli Ekopharma 200ml
Virkistävä suihkugeeli sisältää ihoa hellästi peseviä kasviperäisiä aineita, jotka eivät kuivata ihoa. Sisältää mehukasta vadelmauutetta ja suomalaista ksylitolia.
Käyttö: Hiero suihkugeeliä kostealle iholle ja huuhtele runsaalla vedellä. 
Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa Suomesta...
Hinta: 14.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »