Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BTB13 Intense Hydration Serum

Hinta alk.78.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
BTB13 Intense Hydration Serum 30ml88.00 €
BTB13 Hydration Starter set ( serum 15ml+Recharce Cream 30ml)78.00 €

Runsaasti ihoa kosteuttavia ja täyteläistäviä aktiiviaineita sisältävä hoitoseerumi aikuiselle ja kosteusköyhälle iholle. Seerumi sisältää runsaasti ihoa kosteuttavia, vahvistavia ja täyteläistäviä peptidejä, B5-vitamiinia, luonnollisia kosteustekijöitä sekä hyaluronihappoa. Prebiootit rauhoittavat ihoa ja vähentävät ihoärsytystä. Antioksidanttinen BTB13-soluaktivaattori ehkäisee oksidatiiviselta stressiltä, vilkastuttaa ihon solu-uusiutumista sekä kiinteyttää ja vahvistaa ihoa.

Käyttö: levitä seerumi puhtaalle iholle aamuin ja/tai illoin. Viimeistele ihon tarpeen mukaisella hoitovoiteella. Lisää kosteutta voidaan tuoda iholle taputtelemalla iholle yksi tai useampi kerros BTB13 Toner -kasvovettä.

Suosittelemme myös

Beau Caire Liposome Medium-tehohoitoaine 50ml

p_5_2_2.jpg&width=280&height=500
Sopii käytettäväksi normaalille ja sekaiholle. Kaikki BeauCaire® -tuotesarjan liposomituotteet sisältävät ihoystävällisiä E-, A- ja C-vitamiineja, sekä provitamiini D-pantenolia. Lisäksi tuote sisältää hyaluronihappoa jota iho sisältää myös luonnostaan.
Liposomituotteen käyttö kahdesti päivässä viikon..
Hinta: 59.90 €

DrBaumann Multi Active Liposomi -geeli 30ml

liposome_light.jpg&width=280&height=500
Liposomigeelit ovat parasta mitä voit ihollesi antaa. Ne ovat korvaamaton osa tehokasta ja tuloksellista ihonhoitoa. Liposomigeelit sisältävät tehokkaimpia kosmetiikan valmistuksessa käytettäviä vaikutusaineita eli monikerrosliposomeja, jotka kuljettavat syvälle ihoosi sen tarvitsemia vaikuttavia hoitoaineita..
Hinta: 32.00 € - 187.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »