Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

DrBaumann After Sun Lotion-auringonoton jälkeen

Hinta alk.13.60 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
DrBaumann After Sun Lotion 75ml13.60 €
DrBaumann After Sun Lotion 200ml32.20 €

Rauhoittaa, virkistää ja kosteuttaa ihoa auringonoton ja solariumin jälkeen. Lievittää punoitusta ja ärsytystä, syventää rusketusta ja pidentää sen kestoa. Sisältää mm. antioksidanttisia ihonsuojavitamiineja, jotka ehkäise­vät ihon ennenaikaista vanhenemista.

INCI: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Butylene Glycol, Butyrospermum Parkii Butter, Urea, Panthenol, D-alpha-Tocopheryl Acetate, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Sodium Lactate, Ceteareth-20, D-mixed-Tocopherols, Retinyl Palmitate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Beta-Carotene, Lactic Acid, Allantoin, Xanthan Gum

Suosittelemme myös

DrBaumann Self Tanning Lotion -itseruskettavavoide75 ml

selftanninglotion.jpg&width=280&height=500
Itseruskettava emulsio antaa kauniin rusketuksen ilman auringon haittavaikutuksia. Sopii myös auringonoton jälkeen, jolloin emulsio rauhoittaa ihoa ja syventää rusketusta. Voidaan käyttää päivittäin joko sellaisenaan tai kosteusvoiteen jälkeen. Ennen emulsiota suositel­laan Liposome Multi Active-geelin..
Hinta: 11.00 € - 49.00 €

DrBaumann Sun Lotion sk.50 75ml

1801-Sun_Lotion_F50-200.jpg&width=280&height=500
Sun Lotion sk. 50 on erittäin tehokas E-vitamiini pitoinen aurinkosuoja herkälle ihollesi. Voideon erittäin hyvin levittyvä, eikä jätä iholle valkoista kerrosta. Tuotteessa on UVA- UVB- sekä UVC-aurinkosuojat. Huomioi että voide ei ole vedenkestävä, jolloin sitä kannattaa lisätä uimisen jälkeen.
Tuote..
Hinta: 59.80 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »