Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Skin Ident Cleansing Milk Special-puhdistusemulsio

Hinta alk.39.40 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Skin Ident Cleansing Milk Special 200ml71.70 €
Skin Ident Cleansing Milk Special 75ml39.40 €

Korkealaatuinen ja täyteläinen puhdistusemulsio, joka täyttää tarkimmat vaatimukset. Tuote puhdistaa iholta hellävaraisesti ylimääräisen talin ja iholle kertyneen lian. Puhdistusominaisuuksiensa lisäksi tämä tuote hoitaa ihoa tehokkaasti sisältämiensä arvokkaiden vaikutusaineiden, kuten E-vitamiinin, hyaluronihapon, lesitiinin ja skvaleenin avulla. Cleansing Milk Special puhdistusemulsion hoitovaikutusta tehostaa ja sen rippeet iholta poistaa Facial Tonic tai Facial Tonic Special kasvovesi. Nämä SkinIdent® tuotteet täydentävät toisiaan ideaalisella tavalla ja näin iho on valmis vastaanottamaan seuraavat hoitotuotteet.

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

Suosittelemme myös

Skin Ident Vitamin Cream Super-hoitovoide 30 ml

p_1_3_7.jpg&width=280&height=500
Korkealaatuinen ja -tehoinen E-, A-, ja C-, ja B12 -vitamiinia, biotiinia ja D-Panthenolia sisältävä voide sekä suojaa että uudistaa ihoa. Vitamiinien tehoa lisäävät tuotteen sisältämät lesitiini, allantoiini ja hyaluronihappo. Hoitovoide sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti herkälle, ärsyyntyneelle..
Hinta: 194.00 €

BTB13 Clarifying Cleansing Gel 250ml

BTB13_Clarifying_Cleansing_Gel_250ml.png&width=280&height=500
BTB13 Puhdistusgeeli sopii normaalille, pintakuivalle ja rasvaiselle iholle. Se puhdistaa tehokkaasti ja kosteuttaa ihoa. Sisältää BTB13™-hoitogeeliä, kurkku-uutetta sekä virkistävää piparminttuöljyä. Käyttö: Levitä puhdistusgeeliä kasvoille ja hiero kevyesti. Huuhtele ja viimeistele puhdistus..
Hinta: 33.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »