Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BTB13 Clarifying Balansing Toner 250ml

Hinta alk.33.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
BTB13 Clarifying Balansing Toner 250ml33.00 €

BTB13 Medical Hoitovesi rauhoittaa ja hoitaa ihoa palauttaen samalla ihon luonnollisen kosteustasapainon. Sisältää BTB13™-hoitogeeliä, puna-apilauutetta, suojaavia prebiootteja sekä virkistävää piparminttuöljyä. Käyttö: Levitä hoitovesi kasvoille, kaulalle ja dekolteelle aamuin illoin.  

Kosmetologin kommentti: Kasvovedessä ei ole lisättyä  vettä, vaan tuote on tehty aloe vera pohjaan. Kasvovesi jättää iholle erittäin puhtaan ja piparminttuisen olon. Jos käytät kasvovettä aamulla olet tämän jälkeen varmasti hereillä.

Suosittelemme myös

Beau Caire Pimple Cream-"finnivoide" 15ml

p_5_8_1.jpg&width=280&height=500
Hieman mineraaliväripigmenttejä sisältävä paikallishoitovoide epäpuhtauksien ja finnien hoitoon sekä peittämiseen. Tuotteen säännöllinen käyttö kuivattaa finnit ja rauhoittaa tulehdusta. Sopii erityisesti käytettäväksi BeauCaire® Liposome Tea Tree -tuotteen kanssa.
Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai..
Hinta: 27.50 €

BTB13 Miselli-puhdistusvesi

BTB13_Gentle_Micellar_Water.png&width=280&height=500
BTB13 Misellivesi on all-in-one-puhdistustuote joka puhdistaa kasvosi täydellisesti, nopeasti ja ei kuivata ihoasi. Misellirakenteet imaisevat itseensä niin meikin kuin muun ihosi pintaan kertyneen lian. Voit poistaa misellivedellä myös silmämeikin. Meikinpoisto on näin helppoa ja nopeaa. Misellivesi..
Hinta: 22.00 € - 34.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »