Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

DrBaumann Vartalovoiteet



Hinta alk.29.80 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Body Lotion -vartalovoide 200ml32.00 €
Body Lotion Super - täyteläinen vartalovoide 200ml63.00 €
Body Lotion Super -täyteläinen vartalovoide 75ml29.80 €

Body Lotion on koostumukseltaan kevyt, mutta hoitava var­taloemulsio, levittyy helposti ja imeytyy nopeasti. Si­sältää mm. sheavoita, jojobaöljyä ja D-pantenolia. Suo­jaa, kosteuttaa ja tekee ihosta joustavan ja pehmeän. Ei sisällä eteerisiä öljyjä.

Body Lotion Super on täyteläinen, mutta erittäin hyvin imeytyvä ja levitty­vä emulsio suojaa, pehmittää ja hellii kuivaa ja karhe­aa ihoa. Sisältää keramideja, kosteuttavaa hyaluroni­happoa ja runsaasti E-vitamiinia. Ei sisällä eteerisiä öljyjä. 

Molemmat vartalovoiteet sopivat hyvin koko perheen kuivan ihon hoitoon.

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

INCI Body Lotion: Aqua, Butyrospermum Parkii Butter, Simmondsia Chinensis Oil, Butylene Glycol, Urea, Alcohol, D-alpha-Tocopheryl Acetate, Sodium Lactate, Panthenol, Cetearyl Glucoside, Sucrose Stearate, D-mixed-Tocopherols, Sodium Ascorbyl Phosphate, Lactic Acid, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide

INCI body Lotion Super: Aqua, Butyrospermum Parkii Butter, Simmondsia Chinensis Oil, Butylene Glycol, Urea, Alcohol, Panthenol, D-alpha-Tocopheryl Acetate, Sodium Lactate, Cetearyl Glucoside, Sucrose Stearate, Glycosphingolipids (and) Phosphosphingolipids, D-mixed-Tocopherols, Retinyl Palmitate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Lactic Acid, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide

Suosittelemme myös

Skin Ident Hand Care 75ml-käsivoide

p_1_7_4.jpg&width=280&height=500
Kevyt ihoidenttinen öljytön käsivoide soveltuu kaikille ihotyypeille.  Sopii myös hilseilevälle, erittäin kuivalle ja atooppiselle iholle. Loistava hoitotuote vaativaan talviaikaan. 
Skin Ident -linjan tuotteessa käytetään vain hienoimpia luonnonöljyjä. Vaikuttavat aineet koostuvat ainoastaan ihon ja..
Hinta: 41.00 €

DrBaumann Liposome Mask-voidenaamio

liposomemask.jpg&width=280&height=500
Liposome Mask tasoittaa ja pehmentää kuivuuden aiheuttamia ryppyjä ja juonteita ihossasi. Syvävaikutteiset liposomit vievät vaikutusaineita syvälle ihoon ja iho kosteutuu ja "täyttyy" sekä ihon kimmoisuus lisääntyy silminnähden. Tuotetta voi käyttää myös kuivan ihon yövoiteena/naamiona varsinkin talvisaikaan..
Hinta: 18.50 € - 77.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »