Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Keltainen Salonki - kauneushoitola vuodesta 1996

Hoitola on avoinna ma-to 11-18 ja pe 11-15
Verkkokauppa ja sähköinen ajanvaraus toimivat 24/7

UUSI Bio-Ultimate Platinum -mikrovirta kasvojenkohotus-hoito.

Hoito sopii naisille ja miehille, kaikille jotka haluavat " kasvot paikalleen". Nuoremmille yksittäisenä hoitona silloin kun kasvot on väsyneen näköiset ja pitäisi olla parhaimmillaan ( ennen juhlia, häitä yms.) Jo kimmoisuuttaan menettäneelle vaativalle iholle yksittäisiä hoitoja tarvittaessa tai sarjahoitona. Tutustu hoitoon tästä!.

MEZOTIX

Ei-kirurginen, uudistava ja kiinteyttävä hoito kasvojen, kaulan, decolteen ja arpien hoitoon. Uudistaa ihon ja kudokset tehokkaasti.

Saatavilla ensimmäisenä Suomessa Keltaisessa Salongissa.

Tutustu hoitoon tästä.

Olen käsillä hoitaja neljännessä polvessa. Kauneushoitolassani teen kasvohoitoja ja lymfahierontaa sekä tuloksellisia laitehoitoja mikroneulauksesta neulattomaan mesoterapiaan ja kiinteyttävään mikrovirtahoitoon, joka on hoitolan suosituin hoito. Teen myös ihokarvojen poistoa niin sokerilla kuin lopullisella valoimpulssi-menetelmällä. Kaikki hoidot löydät hinnastosta.Meiltä voit hankkia myös korkealaatuisia ammattikosmetiikkatuotteita suoraan hoitolasta tai tältä sivustolta verkkokaupasta. Tervetuloa rentoutumaan ja kaunistumaan.


DrBaumann Puhdistusemulsiot

cleansingmilk_200ml.jpg&width=280&height=500
Mieto puhdistusemulsio, joka puh­distaa ihosi hellävaraisesti, mutta perusteellisesti. Sopii kaikille ihotyypeille ja hyvän siedettävyytensä vuoksi voit puhdistaa sekä kasvot että silmämeikin, myös vedenkestävän. 
Cleansing Milk Special soveltuu jos ihosi on erityisen herkkä tai haluat vain vähän ylellisemmän..
Hinta: 24.00 € - 64.00 €

Beau Caire Cream Mask-naamio

p_5_8_6.jpg&width=280&height=500
Tehokkasti puhdistava ja rentouttava syvävaikutteinen ja uudistava kaoliinisaveen pohjautuva voidenaamio. Sitoo itseensä sarveiskerroksen pinnalla olevaa talia ja kuolleita soluja. Ravitsee ja elävöittää ihon parhailla mahdollisilla luonnonöljyillä. Naamio on syväpuhdistava ilman ihoa kuluttavaa tai..
Hinta: 37.00 €