Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Skin Ident Facial Cleanser-puhdistusgeeli

Hinta alk.25.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
SkinIdent Facial Cleanser 75ml25.00 €
SkinIdent Facial Cleanser 200ml48.00 €

Miedosti vaahtoava, erittäin riitoisa puhdistusgeeli jonka voit pestä vedellä ja joka perustuu ihoidenttisiin ainesosiin, jolloin tuote sopii myös erittäin herkälle iholle. Tuotteen ainesosat suojaavat ihosi happovaippaa tehokkaasti ja varmistavat ihosi hyvinvoinnin sisältämiensä ihoidenttisten lipidien ansiosta. Ei kuivata ihoa ja sopii hyvin myös miesten iholle, sekä koko perheen allergisen-, herkän- ja atooppisen ihon puhdistukseen. 

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

INCI: Aqua, Glycerin, Urea, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate, Lactic Acid, Sodium Hyaluronate, Glyceryl Oleate

Suosittelemme myös

BTB13 Clarifying Cleansing Gel 250ml

BTB13_Clarifying_Cleansing_Gel_250ml.png&width=280&height=500
BTB13 Puhdistusgeeli sopii normaalille, pintakuivalle ja rasvaiselle iholle. Se puhdistaa tehokkaasti ja kosteuttaa ihoa. Sisältää BTB13™-hoitogeeliä, kurkku-uutetta sekä virkistävää piparminttuöljyä. Käyttö: Levitä puhdistusgeeliä kasvoille ja hiero kevyesti. Huuhtele ja viimeistele puhdistus..
Hinta: 33.00 €

Skin Ident Cleansing Milk Special-puhdistusemulsio

p_1_1_3.jpg&width=280&height=500
Korkealaatuinen ja täyteläinen puhdistusemulsio, joka täyttää tarkimmat vaatimukset. Tuote puhdistaa iholta hellävaraisesti ylimääräisen talin ja iholle kertyneen lian. Puhdistusominaisuuksiensa lisäksi tämä tuote hoitaa ihoa tehokkaasti sisältämiensä arvokkaiden vaikutusaineiden, kuten E-vitamiinin..
Hinta: 39.40 € - 71.70 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »