Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

DrBaumann Vartalovoiteet



Hinta alk.29.80 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Body Lotion -vartalovoide 200ml32.00 €
Body Lotion Super - täyteläinen vartalovoide 200ml63.00 €
Body Lotion Super -täyteläinen vartalovoide 75ml29.80 €

Body Lotion on koostumukseltaan kevyt, mutta hoitava var­taloemulsio, levittyy helposti ja imeytyy nopeasti. Si­sältää mm. sheavoita, jojobaöljyä ja D-pantenolia. Suo­jaa, kosteuttaa ja tekee ihosta joustavan ja pehmeän. Ei sisällä eteerisiä öljyjä.

Body Lotion Super on täyteläinen, mutta erittäin hyvin imeytyvä ja levitty­vä emulsio suojaa, pehmittää ja hellii kuivaa ja karhe­aa ihoa. Sisältää keramideja, kosteuttavaa hyaluroni­happoa ja runsaasti E-vitamiinia. Ei sisällä eteerisiä öljyjä. 

Molemmat vartalovoiteet sopivat hyvin koko perheen kuivan ihon hoitoon.

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

INCI Body Lotion: Aqua, Butyrospermum Parkii Butter, Simmondsia Chinensis Oil, Butylene Glycol, Urea, Alcohol, D-alpha-Tocopheryl Acetate, Sodium Lactate, Panthenol, Cetearyl Glucoside, Sucrose Stearate, D-mixed-Tocopherols, Sodium Ascorbyl Phosphate, Lactic Acid, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide

INCI body Lotion Super: Aqua, Butyrospermum Parkii Butter, Simmondsia Chinensis Oil, Butylene Glycol, Urea, Alcohol, Panthenol, D-alpha-Tocopheryl Acetate, Sodium Lactate, Cetearyl Glucoside, Sucrose Stearate, Glycosphingolipids (and) Phosphosphingolipids, D-mixed-Tocopherols, Retinyl Palmitate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Lactic Acid, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide

Suosittelemme myös

BTB13 Medical Hoitovoiteet

BTB13_Claryfing_oil-free_Cream_50ml-.jpg&width=280&height=500
Käyttö: Levitä hoitovoide puhtaalle iholle aamuin ja/tai illoin ihon tarpeen mukaisen BTB13-hoitoseerumin päälle. Lisää kosteutta voidaan tuoda iholle taputtelemalla iholle yksi tai useampi kerros BTB13 Toner -kasvovettä. Erittäin kuivalle iholle saadaan lisää ravitsevuutta sekoittamalla voiteeseen 2-4..
Hinta: 39.90 € - 54.00 €

Beau Caire Super Sensitive-hoitovoiteet 50ml

p_5_3_5.jpg&width=280&height=500
Beau Caire Sensitive -hoitovoiteet soveltuvat ympärivuorokautiseen käyttöön. Neutraalin tuoksuiset ja koostumukseltaan miellyttävän pehmeät voiteet suojaavat ihoasi tehokkaasti ympäristön aiheuttamilta rasituksilta ja silloin kun tuntuu, ettet löydä erittäin herkälle ja allergiselle iholle hoitovoidetta..
Hinta: 46.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »