Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Skin Ident Eye Cream-silmänympärysvoide

Hinta alk.41.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Skin Ident Eye Cream 7ml41.00 €
Skin Ident Eye Cream 15 ml72.00 €

SkinIdent Eye Cream-silmänympärysvoide on suunniteltu hoitamaan herkkää silmänympärysihoasi, joka on erityisen altis ryppyjen muodostumiselle. Tuote sopii kaikille ihotyypeille. Monipuolinen ihoidenttisten vaikuttavien aineiden coktail suojaa ihoa ja kiinteyttää erityisen herkkää ihoaluetta silmiesi ympärillä. Tätä tuotetta voi käyttää myös yhdessä Eye Gel -silmänympärysgeelin ja/tai syvävaikutteisen Liposomi-hoitogeelin kanssa

Skin Ident -linjan tuotteessa käytetään vain hienoimpia luonnonöljyjä. Vaikuttavat aineet koostuvat ainoastaan ihon ja elimistön rakenneaineiden kanssa identtisistä eli ihossa tai elimistössä luonnostaan esiintyvistä raaka-aineista ja vitamiineista. Tämä johtaa parhaaseen mahdolliseen hoitotulokseen.

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

INCI: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Alcohol, Urea, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Phosphatidylcholine, Vegetable Oil, D-alpha-Tocopheryl Acetate, Stearyl Alcohol, D-mixed-Tocopherols, Retinyl Palmitate, Lactic Acid, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Citric Acid, Sodium Hydroxide

Suosittelemme myös

Skin Ident Eye Gel-silmänympärysgeeli

9010-9422_EYE-GEL_7-15ml.jpg&width=280&height=500
Ihanteellinen rasvaton geeli, jossa mietojen ihoidenttisten vaikutusaineiden teho ja siedettävyys herkällä ihoalueella yhdistyvät optimaalisella tavalla. SkinIdent Eye Gel kosteuttaa silmänympärysihon syvimpiä kerroksia myöten ja on erityisen suositeltava kimmoisuutensa menettäneelle iholle. Öljytön..
Hinta: 41.00 € - 71.00 €

DrBaumann Eye Make Up Remover -silmämeikinpoistoaine 75ml

eyemakeupremover.jpg&width=280&height=500
Mieto puhdistustuote hellävaraiseen silmämeikin poistoon.
Käyttö: Hiero kevyesti kunnes silmämeikki on irronnut puhdistustuotteeseen ja posta vedellä, vanulla tai kasvopaperilla. Tarvittaessa voit viimeistellä kasvovedellä kuten muuallakin kasvoilla.
Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita..
Hinta: 34.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »