Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Skin Ident Hand Care 75ml-käsivoide

Hinta:41.00 €

Kevyt ihoidenttinen öljytön käsivoide soveltuu kaikille ihotyypeille.  Sopii myös hilseilevälle, erittäin kuivalle ja atooppiselle iholle. Loistava hoitotuote vaativaan talviaikaan. 

Skin Ident -linjan tuotteessa käytetään vain hienoimpia luonnonöljyjä. Vaikuttavat aineet koostuvat ainoastaan ihon ja elimistön rakenneaineiden kanssa identtisistä eli ihossa tai elimistössä luonnostaan esiintyvistä raaka-aineista ja vitamiineista. Tämä johtaa parhaaseen mahdolliseen hoitotulokseen.

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

INCI: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Alcohol, Urea, D-alpha-Tocopheryl Acetate, Panthenol, Vegetable Oil, Cetearyl Glucoside, Glyceryl Stearate, D-mixed-Tocopherols, Lactic Acid, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Stearyl Alcohol, Citric Acid, Sodium Hydroxide

Loppunut

Suosittelemme myös

Skin Ident Sun Solarium Vitamin-rusketusta edistävä emulsio

p_1_8_2.jpg&width=280&height=500
Ennen aurinkoa, auringossa, auringon jälkeen.......Edistää kaunista ruskettumista.
Loistava korkealaatuinen hoitovoide jota voit käyttää päivävoiteena koko kesän. Kevyesti ja luonnollisesti suojaava ( suojakerroin n. 6)  ihonhoitovoide aurinkoon. Ihonsuojavitamiinit A ja betakarotiini imeytyvät tehokkaasti..
Hinta: 39.20 €

Beau Caire Body Lotion-vartalovoide 250ml

118_BodyLotion_250-ml_01.jpg&width=280&height=500
Kosteusemulsio vartalolle, joka hoitaa ihoasi jokaisen peseytymisen jälkeen. Erityinen yhdistelmä tehokkaita vaikutusaineita, kuten E-vitamiinia, D-pantenolia, maitohappoa ja öljyjä, jotka suojaavat ja hoitavat ihoa. Ihosi pysyy pehmeänä ja saavuttaa viehättävän, hoidetun vaikutelman. Hyvä "perusvoide"..
Hinta: 26.20 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »