Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Skin Ident Sun Solarium Vitamin-rusketusta edistävä voide

Hinta alk.39.20 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Sun Solarium Vitamin 200ml79.90 €
Sun Solarium Vitamin 75ml39.20 €

Suojakerroin 6. Korkealaatuinen, kevyesti ja luonnollisesti suojaava ihonhoitovoide aurinkoon ja vaikka "kosteusvoiteeksi" ihollesi koko kesäksi. Ihonsuojavitamiinit A ja betakarotiini imeytyvät tehokkaasti ihon eri kerroksiin erittäin aktiivisten monikerrosliposomien kuljettamina. Emulsio toimii myös ns. rusketuksen nopeuttajana ja sitä olisikin hyvä käyttää päivittäin noin viikon ajan ennen UV-säteilylle altistumista. Parantaa myös rusketuksen kestoa.
Tärkeää: SkinIdent® Sun Solarium Liposome ei sisällä korkeaa UV-suojaa ja tämän vuoksi on tärkeää käyttää lisäksi korkeakertoimisia Dr. Baumann aurinkosuojatuotteita, mikäli auringolle altistuminen on pidempiaikaista.

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

Suosittelemme myös

DrBaumann Sun Gel -aurinkogeeli sk. 10

1795-SUN-LOTION-FACTOR-10-75.jpg&width=280&height=500
Ohut aurinkogeeli levittyy ihoon helposti mutta voi jättää vähän vaaleaa pintaa suojaavien pigmenttien vuoksi. Tämä tuote sisältää vain UV-säteitä pois heijastavia mineraalifilttereitä ja suojaa ihoasi sekä vanhettavilta UVA- että polttavilta UVB-säteiltä ja UVC-säteiltä. Ihoon imeytyvä koostumus toimii..
Hinta: 22.80 €

DrBaumann Multi Vitamin Lotion-vitamiini hoitoemulsio

multivitaminlotion.jpg&width=280&height=500
Todellinen vitamiinibuusti ihollesi. Suositellaan erityisesti jos ihosi on normaali, kuiva ja väsynyt sekä kuitenkin siihen tulee epäpuhtauksia ja mustapäitä. Tuote on keveytensä vuoksi myös miesten suosiossa. Vaikutusaineina mm. macadamiaöljyä, A-vitamiinia, B3-vitamiinia, C,E ja F-vitamiinia, betakaroteenia..
Hinta: 14.50 € - 49.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »