Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Skin Ident Sun Solarium Vitamin-rusketusta edistävä voide

Hinta alk.39.20 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Sun Solarium Vitamin 200ml79.90 €
Sun Solarium Vitamin 75ml39.20 €

Suojakerroin 6. Korkealaatuinen, kevyesti ja luonnollisesti suojaava ihonhoitovoide aurinkoon ja vaikka "kosteusvoiteeksi" ihollesi koko kesäksi. Ihonsuojavitamiinit A ja betakarotiini imeytyvät tehokkaasti ihon eri kerroksiin erittäin aktiivisten monikerrosliposomien kuljettamina. Emulsio toimii myös ns. rusketuksen nopeuttajana ja sitä olisikin hyvä käyttää päivittäin noin viikon ajan ennen UV-säteilylle altistumista. Parantaa myös rusketuksen kestoa.
Tärkeää: SkinIdent® Sun Solarium Liposome ei sisällä korkeaa UV-suojaa ja tämän vuoksi on tärkeää käyttää lisäksi korkeakertoimisia Dr. Baumann aurinkosuojatuotteita, mikäli auringolle altistuminen on pidempiaikaista.

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

Suosittelemme myös

Skin Ident Facial Cleanser -puhdistusgeeli

p_1_1_5.jpg&width=280&height=500
Erittäin mietoja pinta-aktiivisia ainesosia sisältävä puhdistusgeeli, joka perustuu ihoidenttisiin ainesosiin. Tuotteen ainesosat suojaavat ihoa tehokkaasti ja varmistavat ihon hyvinvoinnin sisältämiensä ihoidenttisten lipidien ansiosta. Ei kuivata ihoa ja sopii hyvin myös miesten ihon puhdistukseen..
Hinta: 22.20 € - 42.50 €

DrBaumann Zinc Cream-erikoishoitovoide 15 ml

zinccream.jpg&width=280&height=500
Näppyjä kuivattava ja niiden parantumista edistävä erikoistuote. Erittäin korkea sinkki ja E-vitamiinipitoisuus yhdistettynä triglyserideihin takaavat ylivoimaisen hoitokeinon aknen, psoriasiksen ja atopian akuutin tilan hoitoon.
Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä..
Hinta: 24.00 € - 47.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »