Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

DrBaumann Cleansing Gel-puhdistusgeeli

Hinta alk.25.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Cleansing Gel 75ml25.00 €
Cleansing Gel 200ml39.00 €

Jos ihosi on normaali ehkä seka-tai rasvoittuva ja tykkäät puhdistaessasi huuhdella ihosi vedellä, tämä on hyvä, kevyesti vaahtoava ja riittoisa puhdistusgeeli. Tuote on myös nuorison ja miesten suosiossa. Sopii myös hyvin käytettäväksi ultraääniharjan kanssa.

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

INCI ingredients:

Aqua, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate (and) Lauryl Glucoside, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Urea, Butylene Glycol, Coco-Glucoside (and) Glyceryl Oleate, Sucrose Cocoate, Lactic Acid, Sodium Hyaluronate, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Xanthan Gum

Suosittelemme myös

DrBaumann Eye Gel-silmänympärysgeeli

eyegel.jpg&width=280&height=500
Öljytön geeli, joka kosteuttaa silmänympärysihoa todella tehokkaasti ja palauttaa ihon elastisuuden sekä silmänympärysihostasi tulee sileämpi, kiinteämpi ja pehmeämpi. Öljytön koostumus tekee tuotteesta sopivan myös silmämeikin pohjana. Sopii hyvin ensimmäisenä silmänympärystuotteena nuorelle aikuiselle..
Hinta: 32.00 € - 97.80 €

Beau Caire Face Cleanser-puhdistusgeeli 250ml

p_5_1_3.jpg&width=280&height=500
Jos pidät enemmän vedellä pestävästä ja vaahtoavasta, mutta samalla tehokkaasti puhdistavasta ja öljyä poistavasta puhdistusgeelistä, tämä tuote on juuri sinua varten. Ei kuivata ihoa säännöllisessäkään käytössä. Tuote sisältää erittäin mietoja puhdistavia ainesosia. BeauCaire® Face Cleanser sopii sekä..
Hinta: 27.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »