Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Skin Ident Cleansing Milk Special-puhdistusemulsio

Hinta alk.45.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Skin Ident Cleansing Milk Special 75ml45.00 €
Skin Ident Cleansing Milk Special 200ml83.00 €

Korkealaatuinen ja täyteläinen puhdistusemulsio puhdistaa iholtasi hellävaraisesti ylimääräisen talin ja iholle kertyneen lian. Puhdistusominaisuuksiensa lisäksi tämä tuote hoitaa ihoasi tehokkaasti sisältämiensä arvokkaiden ihoidenttisten vaikutusaineiden, kuten E-vitamiinin, hyaluronihapon, lesitiinin ja skvaleenin avulla. Voit huuhdella puhdistusemulsion iholtasi vedellä tai puhdistaa kasvopaperilla. Voit täydentää puhdistuksen Skin Ident Skin Tonic Special- kasvovedellä. 

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

INCI: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Alcohol, Urea, Vegetable Oil, Cetearyl Glucoside, D-alpha-Tocopheryl Acetate, Squalene, D-mixed-Tocopherols, Lactic Acid, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Stearyl Alcohol, Citric Acid, Hydrogenated Phosphatidylcholine, Sodium Hydroxide

Suosittelemme myös

Beau Caire Tonic Lotion-kasvovesi 250ml

p_5_1_2.jpg&width=280&height=500
Tonic Lotion sopii sinulle ihotyypistä (normaali, seka-, rasvoittuva tai kuiva) riippumatta.  Tuote virkistää ihoa ja puhdistaa tehokkaasti iholle jääneet puhdistustuotteen jäämät. Tamä kasvovesi on myös erinomainen ihon aamupuhdistukseen. 
Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita..
Hinta: 27.00 €

DrBaumann Cleansing Gel-puhdistusgeeli

cleansing_gel.jpg&width=280&height=500
Jos ihosi on normaali ehkä seka-tai rasvoittuva ja tykkäät puhdistaessasi huuhdella ihosi vedellä, tämä on hyvä, kevyesti vaahtoava ja riittoisa puhdistusgeeli. Tuote on myös nuorison ja miesten suosiossa. Sopii myös hyvin käytettäväksi ultraääniharjan kanssa.
Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita..
Hinta: 25.00 € - 39.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »