Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Skin Ident Sun Solarium Vitamin-rusketusta edistävä emulsio

Hinta alk.39.20 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Skin Ident Sun Solarium Vitamin 75ml39.20 €

Ennen aurinkoa, auringossa, auringon jälkeen.......Edistää kaunista ruskettumista.

Loistava korkealaatuinen hoitovoide jota voit käyttää päivävoiteena koko kesän. Kevyesti ja luonnollisesti suojaava ( suojakerroin n. 6)  ihonhoitovoide aurinkoon. Ihonsuojavitamiinit A ja betakarotiini imeytyvät tehokkaasti ihosi eri kerroksiin erittäin aktiivisten monikerrosliposomien kuljettamina. Emulsio toimii myös ns. rusketuksen nopeuttajana ja sitä kannattaa käyttää päivittäin noin viikon ajan ennen lomamatkaa aurinkoon. Parantaa myös rusketuksesi kestoa.

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

INCI: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Alcohol, D-alpha-Tocopheryl Acetate, Cetearyl Glucoside, Urea, Panthenol, Vegetable Oil, Lecithin (and) Alcohol, D-mixed-Tocopherols, Sodium Ascorbyl Phosphate, Beta-Carotene, Lactic Acid, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Glyceryl Stearate, Stearyl Alcohol, Citric Acid, Sodium Hydroxide

Suosittelemme myös

DrBaumann Intensive -hoitovoiteet

intensive_normal.jpg&width=280&height=500
INTENSIVE-linjan voiteet sopivat jos ihosi on erityisen vaativa, rasittunut ja ulkoilet paljon tai haluat suojata ihosi päätetyöskentelyn haitoilta. Koostumukseltaan miellyttävän pehmeät voiteet imeytyvät hyvin ja sopivat sekä yö-että päivävoiteeksi. Suuren vitamiini- ja karitevoipitoisuuden vuoksi voiteet..
Hinta: 27.00 € - 108.00 €

Skin Ident Cleansing Milk Special-puhdistusemulsio

p_1_1_3.jpg&width=280&height=500
Korkealaatuinen ja täyteläinen puhdistusemulsio puhdistaa iholtasi hellävaraisesti ylimääräisen talin ja iholle kertyneen lian. Puhdistusominaisuuksiensa lisäksi tämä tuote hoitaa ihoasi tehokkaasti sisältämiensä arvokkaiden ihoidenttisten vaikutusaineiden, kuten E-vitamiinin, hyaluronihapon, lesitiinin..
Hinta: 45.00 € - 83.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »