Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Skin Ident Sun Solarium Vitamin-rusketusta edistävä voide

Hinta alk.39.20 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Sun Solarium Vitamin 200ml79.90 €
Sun Solarium Vitamin 75ml39.20 €

Suojakerroin 6. Korkealaatuinen, kevyesti ja luonnollisesti suojaava ihonhoitovoide aurinkoon ja vaikka "kosteusvoiteeksi" ihollesi koko kesäksi. Ihonsuojavitamiinit A ja betakarotiini imeytyvät tehokkaasti ihon eri kerroksiin erittäin aktiivisten monikerrosliposomien kuljettamina. Emulsio toimii myös ns. rusketuksen nopeuttajana ja sitä olisikin hyvä käyttää päivittäin noin viikon ajan ennen UV-säteilylle altistumista. Parantaa myös rusketuksen kestoa.
Tärkeää: SkinIdent® Sun Solarium Liposome ei sisällä korkeaa UV-suojaa ja tämän vuoksi on tärkeää käyttää lisäksi korkeakertoimisia Dr. Baumann aurinkosuojatuotteita, mikäli auringolle altistuminen on pidempiaikaista.

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

Suosittelemme myös

DrBaumann Multi Vitamin Lotion-vitamiini hoitoemulsio

multivitaminlotion.jpg&width=280&height=500
Todellinen vitamiinibuusti ihollesi. Suositellaan erityisesti jos ihosi on normaali, kuiva ja väsynyt sekä kuitenkin siihen tulee epäpuhtauksia ja mustapäitä. Tuote on keveytensä vuoksi myös miesten suosiossa. Vaikutusaineina mm. macadamiaöljyä, A-vitamiinia, B3-vitamiinia, C,E ja F-vitamiinia, betakaroteenia..
Hinta: 14.50 € - 49.00 €

Skin Ident Eye Gel-silmänympärysgeeli

9010-9422_EYE-GEL_7-15ml.jpg&width=280&height=500
Ihanteellinen rasvaton geeli, jossa mietojen ihoidenttisten vaikutusaineiden teho ja siedettävyys herkällä ihoalueella yhdistyvät optimaalisella tavalla. SkinIdent Eye Gel kosteuttaa silmänympärysihon syvimpiä kerroksia myöten ja on erityisen suositeltava kimmoisuutensa menettäneelle iholle. Öljytön..
Hinta: 41.00 € - 71.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »