Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Skin Ident Hand Care 75ml-käsivoide

Hinta:41.00 €

Kevyt ihoidenttinen öljytön käsivoide soveltuu kaikille ihotyypeille.  Sopii myös hilseilevälle, erittäin kuivalle ja atooppiselle iholle. Loistava hoitotuote vaativaan talviaikaan. 

Skin Ident -linjan tuotteessa käytetään vain hienoimpia luonnonöljyjä. Vaikuttavat aineet koostuvat ainoastaan ihon ja elimistön rakenneaineiden kanssa identtisistä eli ihossa tai elimistössä luonnostaan esiintyvistä raaka-aineista ja vitamiineista. Tämä johtaa parhaaseen mahdolliseen hoitotulokseen.

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

INCI: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Alcohol, Urea, D-alpha-Tocopheryl Acetate, Panthenol, Vegetable Oil, Cetearyl Glucoside, Glyceryl Stearate, D-mixed-Tocopherols, Lactic Acid, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Stearyl Alcohol, Citric Acid, Sodium Hydroxide

Loppunut

Suosittelemme myös

Skin Ident Cleansing Milk Special-puhdistusemulsio

p_1_1_3.jpg&width=280&height=500
Korkealaatuinen ja täyteläinen puhdistusemulsio puhdistaa iholtasi hellävaraisesti ylimääräisen talin ja iholle kertyneen lian. Puhdistusominaisuuksiensa lisäksi tämä tuote hoitaa ihoasi tehokkaasti sisältämiensä arvokkaiden ihoidenttisten vaikutusaineiden, kuten E-vitamiinin, hyaluronihapon, lesitiinin..
Hinta: 45.00 € - 83.00 €

DrBaumann Essential Cream

1315-Cream_Essential_oily_and_normal_skin-30_kopio.jpg&width=280&height=500
Ihoa hoitava ja suojaava hoitovoide, joka ennaltaehkäisee ihosi ennenaikaista vanhenemista. Kosteuttaa ja säilyttää hyvin kosteuden ihossa ja on luontainen osa ihosi lipidikerrosta. Sopii erityisen hyvin reaktiiviselle iholle, kun iho on häiriintynyt ja ärsyyntynyt ja kaipaat hellää hoitoa ja suojaa..
Hinta: 63.00 € - 69.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »