Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Keltainen Salonki - kauneushoitola vuodesta 1996

Hoitola on avoinna ma-to 11-18 ja pe 11-15
Verkkokauppa ja sähköinen ajanvaraus toimivat 24/7

UUSI Bio-Ultimate Platinum -mikrovirta kasvojenkohotus-hoito.

Hoito sopii naisille ja miehille, kaikille jotka haluavat " kasvot paikalleen". Nuoremmille yksittäisenä hoitona silloin kun kasvot on väsyneen näköiset ja pitäisi olla parhaimmillaan ( ennen juhlia, häitä yms.) Jo kimmoisuuttaan menettäneelle vaativalle iholle yksittäisiä hoitoja tarvittaessa tai sarjahoitona. Tutustu hoitoon tästä!.

MEZOTIX

Ei-kirurginen, uudistava ja kiinteyttävä hoito kasvojen, kaulan, decolteen ja arpien hoitoon. Uudistaa ihon ja kudokset tehokkaasti.

Saatavilla ensimmäisenä Suomessa Keltaisessa Salongissa.

Tutustu hoitoon tästä.

Olen käsillä hoitaja neljännessä polvessa. Kauneushoitolassani teen kasvohoitoja ja lymfahierontaa sekä tuloksellisia laitehoitoja mikroneulauksesta neulattomaan mesoterapiaan ja kiinteyttävään mikrovirtahoitoon, joka on hoitolan suosituin hoito. Teen myös ihokarvojen poistoa niin sokerilla kuin lopullisella valoimpulssi-menetelmällä. Kaikki hoidot löydät hinnastosta.Meiltä voit hankkia myös korkealaatuisia ammattikosmetiikkatuotteita suoraan hoitolasta tai tältä sivustolta verkkokaupasta. Tervetuloa rentoutumaan ja kaunistumaan.


Beau Caire Liposome Tee Tree-tehohoitoaine 50ml

p_5_2_4.jpg&width=280&height=500
Tuote, joka sisältää samoja arvokkaita ainesosia kuin BeauClaire® -tuotesarjan Liposome Light tai Medium ( monikerrosliposomit, A-, E- C-vitamiini, seesamöljy, hyaluronihappo ja D-Panthenol), mutta lisäksi Liposome Tea Tree sisältää todella tehokasta teepuuöljyä. Teepuuöljyn ansiosta tuote sopii erityisen..
Hinta: 59.90 €

BTB13 Intense Hydration Toner Hoitovesi

BTB13_Intense_Hydration_Toner_p.png&width=280&height=500
Kosteuttava ja rauhoittava kasvovesi sinulle jos ihosi on kuiva ja kosteusköyhä. Antioksidanttinen BTB13 yhdiste vahvistaa ihosi rakennetta ja heleyttää ihoasi, B-vitamiinit kosteuttavat ja rauhoittavat. Prebiootit edistävät ihosi mikrobiomin hyvinvointia ja luonnollista vastustuskykyä. Kasvovesi edistää..
Hinta: 18.00 € - 33.00 €