Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Skin Ident Eye Care Super-silmänympärysvoide



Hinta alk.56.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Skin Ident Eye Care Super 7ml56.00 €
Skin Ident Eye Care Super 15 ml112.00 €

Erittäin hoitava ja tehokas silmänympärystuote kasvojesi herkimmälle alueelle. Eye care Super -voiteen ihoidenttiset vaikutusaineet sopivat myös allergikoille sekä hoitavat ihoa hellävaraisesti ja takaavat näkyvät, ihon ennenaikaista vanhenemista ehkäisevät ja häivyttävät hoitovaikutukset. Hoitovoiteen alla voit tarvittaessa käyttää syvävaikutteista Liposomi-geeliä.

Skin Ident -linjan tuotteessa käytetään vain hienoimpia luonnonöljyjä. Vaikuttavat aineet koostuvat ainoastaan ihon ja elimistön rakenneaineiden kanssa identtisistä eli ihossa tai elimistössä luonnostaan esiintyvistä raaka-aineista ja vitamiineista. Tämä johtaa parhaaseen mahdolliseen hoitotulokseen.

INCI: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Alcohol, Urea, Vegetable Oil, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Phosphatidylcholine, D-alpha-Tocopheryl Acetate, Panthenol, Stearyl Alcohol, Squalene, D-mixed-Tocopherols, Retinyl Palmitate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Biotin, Lactic Acid, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Citric Acid, Sodium Hydroxide

Suosittelemme myös

BTB13 Vitamin B3 10 % Active -vitamiinihoitotuote 30ml

B3_Vitamin.jpg&width=280&height=500
BTB13 Vitamin B3 10 % Active -emulsion sisältämä niasiiniamidi, B3-vitamiini, on ihon supervitamiini, joka sopii sinulle jos kaipaat lisää kosteutta, vahvistusta ja heleyttä ihoon. Se kirkastaa ja tasoittaa ihosi väriä, vähentää kosteuden haihtumista ihosta ja tasapainottaa ihosi toimintaa. B3-vitamiini..
Hinta: 48.00 €

Skin Ident Facial Tonic Special-kasvovesi

p_1_1_4.jpg&width=280&height=500
" Täyteläinen" kasvovesi, joka raikastaa ja puhdistaa ihosi ja sen huokoset erittäin tehokkaasti. Korkea pantenoli-, proliini- ja hyaluronihappopitoisuus hoitavat jos ihosi on erittäin vaativa, herkkä ja kosteusköyhä. Ihoidenttinen kasvovesi sopii erityisesti käytettäväksi SkinIdent® Cleansing Milk Special..
Hinta: 32.00 € - 64.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »