Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

DrBaumann After Sun Lotion-auringonoton jälkeen

Hinta alk.13.60 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
DrBaumann After Sun Lotion 75ml13.60 €
DrBaumann After Sun Lotion 200ml32.20 €

Rauhoittaa, virkistää ja kosteuttaa ihoa auringonoton ja solariumin jälkeen. Lievittää punoitusta ja ärsytystä, syventää rusketusta ja pidentää sen kestoa. Sisältää mm. antioksidanttisia ihonsuojavitamiineja, jotka ehkäise­vät ihon ennenaikaista vanhenemista.

INCI: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Butylene Glycol, Butyrospermum Parkii Butter, Urea, Panthenol, D-alpha-Tocopheryl Acetate, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Sodium Lactate, Ceteareth-20, D-mixed-Tocopherols, Retinyl Palmitate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Beta-Carotene, Lactic Acid, Allantoin, Xanthan Gum

Suosittelemme myös

DrBaumann Sun Lotion öljytön aurinkovoide sk. 25

1099_1999_sk25.jpg&width=280&height=500
Sun Lotion on kevyt ja öljytön auringonsuojatuote, joka sisältää ihoasi suojaavaa E-vitamiinia ja korkealaatuista synteettistä valonsuoja-ainetta. Ei jätä iholle vaaleaa pintaa ja suojaa ihoasi sekä vanhettavilta UVA- että polttavilta UVB-säteiltä ja UVC-säteiltä. Hyvin hellävarainen ja tehokas suoja..
Hinta: 41.00 € - 68.00 €

Skin Ident Sun Solarium Vitamin-rusketusta edistävä voide

p_1_8_2.jpg&width=280&height=500
Suojakerroin 6. Korkealaatuinen, kevyesti ja luonnollisesti suojaava ihonhoitovoide aurinkoon ja vaikka "kosteusvoiteeksi" ihollesi koko kesäksi. Ihonsuojavitamiinit A ja betakarotiini imeytyvät tehokkaasti ihon eri kerroksiin erittäin aktiivisten monikerrosliposomien kuljettamina. Emulsio toimii myös..
Hinta: 39.20 € - 79.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »