Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Skin Ident Self Tanning-itseruskettava voide 75 ml

Hinta:75.00 €

SkinIdent® itseruskettava sopii kaikille, jotka haluavat raikkaan rusketuksen ilman aurinkoa. Tuote sopii täydellisesti myös herkkäihoisille henkilöille, jotka eivät voi viettää aikaa auringossa, mutta haluavat silti kauniin rusketuksen. SkinIdent® itseruskettava on ihoystävällinen ja se parantaa ihosi ruksetusta. Parhaisiin ja tasaisimpiin tuloksiin päästään, kun tuotetta käytetään heti SkinIdent® liposomituotteen jälkeen.

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

INCI: Aqua, Glycerin, Alcohol, Dihydroxyacetone (and) Sodium Metabisulfite (and) Magnesium Stearate, Lactic Acid, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide

Loppunut

Suosittelemme myös

Skin Ident Cleansing Milk Special-puhdistusemulsio

p_1_1_3.jpg&width=280&height=500
Korkealaatuinen ja täyteläinen puhdistusemulsio, joka täyttää tarkimmat vaatimukset. Tuote puhdistaa iholta hellävaraisesti ylimääräisen talin ja iholle kertyneen lian. Puhdistusominaisuuksiensa lisäksi tämä tuote hoitaa ihoa tehokkaasti sisältämiensä arvokkaiden vaikutusaineiden, kuten E-vitamiinin..
Hinta: 39.40 € - 71.70 €

Skin Ident Cream Mask-voidenaamio 75 ml

p_1_6_2.jpg&width=280&height=500
Skin Ident Cream Mask sisältää kaiken, mitä ihosi tarvitsee! Siispä hemmottele ihoasi säännöllisesti tällä poikkeuksellisen laadukkaalla kasvonaamiolla. Voit käyttää naamiota normaalisti naamion tapaan jolloin anna vaikuttaa 10-25 min. ja hiero loppunaamio ihoon. Voit käyttää tätä naamiota myös yövoiteena..
Hinta: 19.00 € - 123.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »