Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Emmi Dent UltraäänihammasharjaHinta alk.11.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Emmi Dent -ultraäänihammasharja ( pinkki )199.00 €
Emmi Dent -vaihtopäät ultraäänihammasharjaan 2kp27.30 €
Emmi Dent -valkaiseva ultraäänihammastahna11.00 €
Emmi Dent -Nature Ultraäänihammastahna (vegaani)11.00 €
Emmi Dent -ultraäänihammasharja ( valkoinen )199.00 €

emmi-dent ultraäänihammasharja

emmi®-dent Ultraäänihammasharja toimii turvallisesti 0,2 Watin teholla ilman kitkaa tai hankausta. Puhdistus tapahtuu tehokkaasti mutta hellävaraisesti ilman liikettä. Harjalla ei harjata, vaan harjaa pidetään paikoillaan 5-10 sekuntia puhdistettavassa kohdassa, jonka jälkeen siirrytään seuraavaan kohtaan. Kun laitteen värinä on kytketty päälle, Metallic hammasharja värähtää 6 sekunnin välein, jolloin voit vaihtaa pesukohtaa. Harjasosa peittää kerrallaan noin 2-3 hammasta, riippuen hampaiden koosta. emmi®-dent Ultraääniharjan kanssa on kehitetty käytettäväksi erityinen Ultaäänihammastahna. emmi®-dent Ultraäänihammastahnasta muodostuu kuplia satakertainen määrä tavalliseen hammastahnaan verrattuna, joten tästä syystä Ultraäänihammasharjaa tulee käyttää sille suunnitellun hammastahnan kanssa, jotta ultraääni toimii optimaalisimmin.

Muitakin värejä voi olla saatavilla tilauksesta. Ole yhteydessä hoitolaan.

emmi-dent valkaiseva ultraäänihammastahna 75ml

Perinteisten valkaisevien hammastahnojen vaikutus perustuu mekaaniseen puhdistukseen hankaavilla ainesosilla, mikä voi johtaa hammaskiilteen vaurioihin, jos sellaista hammastahnaa käytetään joka päivä. Sopivia hampaidenhoitotuotteita valitessa on kuitenkin huolehdittava, että hammas ei vaurioidu liian voimakkaalla hankauksella (mekaanisella hankaamisella).  emmi®-dent ultraäänihammasharjalla ja valkaisutahnalla puhdistettaessa hampaita ei hangata ja näin hampaat eivät vahingoitu. 

Erikoisainesosat ja emmi®-dent  ultraäänihammastahnat tukevat luonnollisen hammasvärin hellävaraista korostusta. Koska hampaat puhdistuvat hankaamatta, voit käyttää hammastahnaa huoletta päivittäin ja iloita 14 päivän sisällä säteilevän valkoisista tuloksista; hampaiden puhdistus ja valkaisu* yhdellä käsittelyllä. Yksi hammastahna kestää noin 6 viikoksi.

emmi-dent valkaiseva whitengin hammastahna ei sisällä gluteenia, nano-materiaaleja tai mikromuovia.

emmi®-dent Nature ultraäänihammastahna 75 ml 

emmi® -dent Nature ultraäänitahna ei sisällä fluoria, on vegaani, gluteeniton ja ei sisällä nano-materiaaleja tai mikromuovia.

Ingredients:

Aqua, Hydrated Silica, Sorbitol, Propylene Glycol, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Aroma CI 77891 (Titanium Dioxide), Cellulose Gum, Stevia Rebaudiana Extract Aroma. 
 

emmi-dent vaihtopää ultraäänihammasharjaan 2kpl

Ota huomioon, että tämä vaihtopää sopii yhteen vain Emmi®-dent Metallic Ultraäänihammasharjaan.

 Lisätietoja: https://www.keltainensalonki.fi/tuotteet/emmi-dent-ultraaanihammasharja

Suosittelemme myös

Dr.Baumann Toothpaste-hammastahna

toothpaste_2_mit-300x610.jpg&width=280&height=500
Mikromuovin päätyminen meriin on vakava ongelma. Kosmetiikkatuotteiden mikrohelmet ovat niin pieniä, etteivät vedenpuhdistamot puhdista niitä, joten ne päätyvät vesistöihin ja mm. kalat luulevat niitä ravinnoksi. Näin muovi päätyy kulkeutumaan eteenpäin ruokaketjussa.Tiesitkö esimerkiksi, että monissa..
Hinta: 13.40 €

BTB13 Sesitive Puhdistusvaahto 250ml

BTB13_Sensitive_Cleansing_Foam_1.jpg-nggid03645-ngg0dyn-200x133x100-00f0w010c011r110f110r010t010.jpg&width=280&height=500
Erittäin hellävarainen puhdistusvaahto puhdistaa kasvojen ihoa tehokkaasti ja hellävaraisesti. Sopii myös silmämeikinpoistoon. Käyttö: Levitä puhdistusvaahtoa kasvoille pyörivin liikkein. Huuhtele vedellä. Viimeistele BTB13 Sensitive Hoitovedellä.  
Hinta: 28.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »