Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Skin Ident Sun Solarium Vitamin-rusketusta edistävä voide

Hinta alk.39.20 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Sun Solarium Vitamin 200ml79.90 €
Sun Solarium Vitamin 75ml39.20 €

Suojakerroin 6. Korkealaatuinen, kevyesti ja luonnollisesti suojaava ihonhoitovoide aurinkoon ja vaikka "kosteusvoiteeksi" ihollesi koko kesäksi. Ihonsuojavitamiinit A ja betakarotiini imeytyvät tehokkaasti ihon eri kerroksiin erittäin aktiivisten monikerrosliposomien kuljettamina. Emulsio toimii myös ns. rusketuksen nopeuttajana ja sitä olisikin hyvä käyttää päivittäin noin viikon ajan ennen UV-säteilylle altistumista. Parantaa myös rusketuksen kestoa.
Tärkeää: SkinIdent® Sun Solarium Liposome ei sisällä korkeaa UV-suojaa ja tämän vuoksi on tärkeää käyttää lisäksi korkeakertoimisia Dr. Baumann aurinkosuojatuotteita, mikäli auringolle altistuminen on pidempiaikaista.

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

Suosittelemme myös

Skin Ident Liposomi -tehohoitoaineet 30 ml

9030.jpg&width=280&height=500
Liposomit ovat parasta mitä voit ihollesi antaa. Tuoteet sisältävät monikerrosliposomeja, E ja A-vitamiinia sekä hyaluronihappoa, jotka vahvistavat ja uudistavat ihoa. Rasvoittuvalle ihotyypille voi riittää liposomigeelin käyttö sellaisenaan ilman erillistä hoitovoidetta, mutta kuivalle iholle kannattaa..
Hinta: 33.00 €48.00 €

Skin Ident Cleansing Milk Special-puhdistusemulsio

p_1_1_3.jpg&width=280&height=500
Korkealaatuinen ja täyteläinen puhdistusemulsio, joka täyttää tarkimmat vaatimukset. Tuote puhdistaa iholta hellävaraisesti ylimääräisen talin ja iholle kertyneen lian. Puhdistusominaisuuksiensa lisäksi tämä tuote hoitaa ihoa tehokkaasti sisältämiensä arvokkaiden vaikutusaineiden, kuten E-vitamiinin..
Hinta: 39.40 € - 71.70 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »