Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Skin Ident Eye Care Super-silmänympärysvoideHinta alk.52.60 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Skin Ident Eye Care Super 7ml52.60 €
Skin Ident Eye Care Super 15 ml99.80 €

Erittäin hoitava ja tehokas silmänympärystuote kasvojesi herkimmälle alueelle. Eye care Super -voiteen ihoidenttiset vaikutusaineet sopivat myös allergikoille sekä hoitavat ihoa hellävaraisesti ja takaavat näkyvät, ihon ennenaikaista vanhenemista ehkäisevät ja häivyttävät hoitovaikutukset. Hoitovoiteen alla voit tarvittaessa käyttää syvävaikutteista Liposomi-geeliä.

Skin Ident -linjan tuotteessa käytetään vain hienoimpia luonnonöljyjä. Vaikuttavat aineet koostuvat ainoastaan ihon ja elimistön rakenneaineiden kanssa identtisistä eli ihossa tai elimistössä luonnostaan esiintyvistä raaka-aineista ja vitamiineista. Tämä johtaa parhaaseen mahdolliseen hoitotulokseen.

INCI: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Alcohol, Urea, Vegetable Oil, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Phosphatidylcholine, D-alpha-Tocopheryl Acetate, Panthenol, Stearyl Alcohol, Squalene, D-mixed-Tocopherols, Retinyl Palmitate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Biotin, Lactic Acid, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Citric Acid, Sodium Hydroxide

Suosittelemme myös

DrBaumann Ampullit, -hoitoainetiivisteet 7ml

hyaluronacid.jpg&width=280&height=500
Laajasta ampullivalikoimasta löydät itsellesi sopivan hoitoainetiivisteen. Ampulleja voit käyttää sellaisenaan voiteen tai liposomin alle tai niihin sekoitettuna. Kätevä korkillinen muoviampulli on helppokäyttöinen ja helposti suljettava.
Ampulleista suostituin on hyaluronihappo joka "täyteläistää"..
Hinta: 36.00 € - 69.00 €

Skin Ident Facial Cleanser-puhdistusgeeli

p_1_1_5.jpg&width=280&height=500
Miedosti vaahtoava, erittäin riitoisa puhdistusgeeli jonka voit pestä vedellä ja joka perustuu ihoidenttisiin ainesosiin, jolloin tuote sopii myös erittäin herkälle iholle. Tuotteen ainesosat suojaavat ihosi happovaippaa tehokkaasti ja varmistavat ihosi hyvinvoinnin sisältämiensä ihoidenttisten lipidien..
Hinta: 23.00 € - 45.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »